promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtévesztette a nézőket a TV2, ilyen még nem történt a csatornán
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 szemrebbenés nélkül becsapta a nézőket, de lebuktatták őket.

A TV2 nem először tette már meg a nézőkkel, hogy tájékoztatás nélkül változtatták meg a műsorrendet, vagy úgy adtak ismétléseket, hogy azt sehol sem tüntették fel. A csatorna ugyanezt a módszert alkalmazta akkor is, mikor a Szerencsekerék 4. évada közben elkezdett korábbi adásokat ismételgetni. Mikor rákérdeztünk erre, a Sajtóosztályuk azt közölte, hogy az ismétlések sugárzása nem a nézők tudta nélkül történik; erről aztán kiderült, hogy hazugság volt.

Most ismét lebukott a csatorna, ugyanis megint megtévesztették a saját nézőiket. A Média klub nevű Facebook-oldal hozta nyilvánosságra, hogy a TV2 úgy változtatta meg egy népszerű török sorozat lezárását, hogy azzal teljesen más végkifejletet adtak neki. Tehát a hazai nézők egészen máshogy kapták meg a finálét, mint ahogy azt az anyaországban vetítették.

Március 27-én debütált nálunk A sors útvesztői című sorozat, ami kimagasló nézettséggel futott a hétköznapokon. A történet szerint miután gyermekei apja magára hagyta, Asiye egyedülálló szülőként neveli lányát Nergis-t és fiát, Ugur-t. A helyi varrodában dolgozik, hogy mindent megteremtsen családja számára. Egy nap váratlan látvány fogadja, miután hazatér a munkából: lányát és fiát sokkos állapotban találja. Emiatt Anya és gyermekei menekülésre kényszerülnek, azonban a körülmények ellenük dolgoznak.

A sorozat lezárásául szolgáló epizódban látunk egy esküvőt, de nem ezzel a boldog befejezéssel ér véget a történet, nagyjából egy órányi cselekmény után a széria főszereplője, Asiye meghal. Szóval igen tragikusan zárul A sors útvesztői, de a hazai rajongók ebből semmi sem láttak. A TV2 ugyanis csak az esküvőig adta le az utolsó részt, ezzel teljesen megváltoztatva a sorozat végkifejletét.

A Média klub szerint ilyenre még sohasem volt példa nemcsak a TV2, de egyik magyar tévécsatornánál sem. A sorozat utolsó 10 perce itt látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás