promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt a Szerencsekerék sorsa, a TV2 már Kasza Tibivel is közölte a döntést
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 döntött a Szerencsekerék sorsáról, egyben megmagyarázták a sok ismétlést.

Bár jelenleg a Szerencsekerék 4. évadának kellene futnia, észrevettük, hogy a TV2 gyakran régi adásokat ad le: a 2. évad azon részeit adták le ismétlésként, amiben Jakupcsek Gabriella, és Demcsák Zsuzsa játszott, most pedig a 2022. április 19-ei adást tűzték újra műsorra, amiben Oszvald Marika volt a sztárjátékos.

Az egészben az a furcsa, hogy a legtöbb nézőnek ez fel sem tűnt, a Szerencsekerék közösségi oldalán úgy beszélnek a játékban történtekről, mintha ugyanolyan friss adás lett volna, mint a többi; persze a TV2 nemcsak a nézőit, de saját magát is megpróbálja becsapni azzal, hogy

az ismétléseket is a 4. évad részeként teszik fel a TV2 Playre.

Kíváncsiak voltunk, mivel magyarázza a csatorna ezt a sok ismétlést, hiszen elvileg nagyon sokan jelentkeznek az ország legpörgősebb showjába, tehát bőven lehetne új adás.

„A TV2 programstratégiájának köszönhetően a Szerencsekerék sikere az elmúlt két évben töretlen, az évadok megkülönböztetésének ebben a műfajban nincs igazán jelentősége, leginkább gyártási szempontból fontos. Eddig is előfordult, hogy korábbi epizódokat sugároztunk az új részek mellett, a kutatási osztályunk folyamatosan figyeli és a programigazgatóval közösen mérlegeli, hogy melyik ismert ember adása kerüljön újra képernyőre”

- küldte nekünk a TV2 Sajtóosztálya, akik szerint nem titkolják, hogy korábbi adásokat tűznek műsorra, mondván

„folyamatosan láthatják a nézők a felületeiken a beharangozókat”.

Ezzel csak az a probléma, hogy sem a televíziós-, sem pedig az online felületeken közzétett ajánlókban nincs kiemelve, hogy ismétlésről van szó. A Demcsák Zsuzsás promóból is kimaradt például:


A TV2 ugyanakkor kiemelte, hogy a nézettséget egyáltalán nem befolyásolja, hogy új vagy régi adásokat adnak le, vagyis előszeretettel használják ki a nézőket annak érdekében, hogy minél tovább maradhasson képernyőn Kasza Tibi és Sydney van den Bosch műsora. Sőt, azt is elárulták nekünk, hogy nem a 4. évad lesz az utolsó szezon a Szerencsekerék-ből:

„Jelenleg is folyik a következő epizódok előkészítése, így számos újdonság várható a jövőben is a Szerencsekerék kapcsán”

- írták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás