promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 hülyének nézi a saját nézőit, de ezzel csak magukat járatják le
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 megint át akarta verni a nézőket, de nem sikerült nekik.

A TV2 szépen lassan egyre mélyebb gödörbe ássa be magát. Úgy látszik, az ország egyik vezető kereskedelmi csatornájánál már annyira el van telve maguktól az elmúlt hetek nézettségi számait látva, hogy azt hiszik, szó és következmények nélkül hülyének nézhetik a saját nézőiket.

A TV2 rendszeresen feszegeti a határait a Szerencsekerékkel, folyamatosan a saját embereit juttatják be a stúdióba, akik álcázott civilekként elveszik a lehetőséget a valódi átlagjelentkezőktől, de a napokban olyanra is volt példa, hogy az RTL egyik sztárját rakták be civil játékosnak.

A csatorna kicsivel több, mint egy hónap után hozta vissza az ország legpörgősebb showját a képernyőre, jelenleg is a 4. évad fut. Az adások most is kiemelkedő számokat hoznak, a TV2 pedig lazán ki is használja ezt.

Észrevettük, hogy a csütörtöki adásban Jakupcsek Gabriella játszott, aki ugyebár egyszer már volt a 2. évadban. Aztán mikor megtréfálták a televíziós személyiséget azzal, hogy két ikerpárt állítottak oda mellé, akkor esett le nekünk, hogy

ugyanezt az adást láttuk tavaly áprilisban is.

Jakupcsek Gabriella itt sütötte el a saját "hol szeret a cápáját", bár minden bizonnyal szándékosan tett úgy, mintha nem ismerné a "béka nő a hasadba" szólást.

A TV2 persze azt a látszatot akarja kelteni, mintha ez is egy új adás lenne a 4. évadon belül, hiszen a TV2 Playre is úgy rakták fel, mintha az új évad 24. része lenne.

 

(Fotó: Screenshot/TV2 Play)

Ráadásul nem egy egyszeri dologról van szó, ugyanis május 26-án, pénteken is egy ismétlést lesznek kénytelen nézni a nézők: azt az adást, amiben Demcsák Zsuzsa játszott. A 2. évad 5. részét 2022. április 15-én adták le a televízióban, és most valamiért újra ezt fogják adni.

De mi lehet az oka, hogy a TV2 egymás után két ismétlést ad le? Máris kifogytak volna az új adásokból, vagy ezzel akarják még jobban kitolni azt az időszakot, amíg a Szerencsekerék ismét képernyőn tud lenni?

Mindenesetre a csatorna sehol sem kommunikálta a nézők felé, hogy ismétléseket fognak látni, még a saját műsorújságukban is úgy van feltüntetve, mintha friss adást adnának le pénteken.

 

(Fotó: Screenshot/TV2 Csoport)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás