promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverés történt a Szerencsekerékben - kiakadtak a nézők
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tévétörténelmet írt a Szerencsekerék szerdai adása, amiben Jakupcsek Gabriella alaposan lejáratta magát, aztán át is verték őt. A nézők felháborodtak a látottakon.

A Szerencsekerék című műsor közel 30 éves történetében nem volt olyasmire példa, mint ami a TV2-n futó modernizált változat szerdai adásában történt. Mindannyian emlékszünk az eredeti verzióra, amit még az MTV-n sugároztak. Itt született meg a legendás "Tudja, hol szeret a cápa" aranyköpés, amit azóta is gyakran emlegetnek, ha egy elhibázott megfejtés hangzik el bármelyik vetélkedőben.

Csaknem három évtizedig senki sem tudta überelni ezt a bakit, Kasza Tibi műsora azonban tévétörténelmet írt, ugyanis nem egy, nem kettő, hanem összesen öt "Hol szeret a cápa"-jellegű megfejtés született.

Az egyik fordulóban a "Béka nő a hasadban" mondást kellett kitalálniuk a játékosoknak, de az utolsó mássalhangzó megfejtése után sem tudta egyikük sem helyesen bemondani. A legnagyobb hülyeségeket az esti sztárvendég, Jakupcsek Gabriella mondta be, és nemcsak Kasza Tibiék, de a tv-nézők sem értették, hogy mi is történik a stúdióban. Könnyen lehet, hogy a műsorvezető csak próbált eleget tenni az elvárásoknak, és szórakoztatni akarta az embereket, de fordítva sült el ez a terve, mert a legtöbben most azt gondolják róla, hogy ennyire tanulatlan.

„Jakupcsek pusztító játéka, egyszerűen pusztító volt.először azt hittem, hogy viccel, de beigazolódott a tájékozatlansága. Elképesztő. Igazán nem voltak nehezek a feladványok”

„Ez most komoly ?? Béke ni a hosiba??? Mi van ?? Mi ez az észbontók?? Te uuuuristen de gaz !! Egy ismert tv s személyiség ??? Uhhhhh”

„Szánalmas volt szerencsétlen, úgy ahogy van”

Ráadásul nem csak ebből a szempontból volt rendkívüli a szerdai adás, ugyanis egy hatalmas átverésnek is szemtanúi lehettünk. A műsor készítői alaposan megtréfálták Jakupcsek Gabriellát, akinek fel sem tűnt, hogy minden fordulóban más-más játékosokkal játszik. Persze hogy is vehette volna észre, hogy egypetéjű ikerpárokkal játszik, hiszen ugyanúgy néztek ki.

A negyedik fordulóban aztán megtörtént a leleplezés, Jakupcsek pedig köpni-nyelni nem tudott, annyira ledöbbent.

A televíziós műsorvezető végül egy szerencsés pörgetésnek köszönhetően jutott be a végjátékba, és több, mint 3 millió forinttal gazdagabban távozhatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás