promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtak a Szerencsekerék nézői: az RTL sztárja civilként játszhatott a műsorban
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 kölcsönvette az RTL sztárját, hogy civilnek álcázva szerepeltesse a Szerencsekerék-ben.

Egyre több híresség és közszereplő veszi el a helyet a civil jelentkezőktől a Szerencsekerék-ben. Korábban írtunk arról, hogy a TV2 többször is álcivil, harmadrangú celebeket küldött be az ország legpörgősebb showjának stúdiójába, de eddig mindig csak a saját háza körül terelte be az embereit.

Most azonban a csatorna odáig süllyedt, hogy képes volt kölcsönvenni egy hírességet a konkurenciától, magától az RTL-től. Bóza Rolandot A Konyhafőnök című műsorban ismerhette meg az ország. A férfi 2021-ben vágott neki a versenynek azzal a céllal, hogy megváltoztassa addigi életét, illetve hogy bebizonyítsa nemcsak magának, de a szeretteinek is, hogy a konyhapult mögött is megállja a helyét.

Bóza Roland végül megnyerte azt az évadot, nem is olyan régen pedig a Cápák között-ben tűnt fel, ahová Bag-Dog nevű gyorsfagyasztott gourmet szendvicseivel érkezett. A befektetők közül egyedül Tomán Szabinának nem tetszett a termék, keményen oda is mondta Rolandnak, hogy

„Ezt azért Rácz Jenő visszadobná”.


Hogy most Roland meghívás alapján érkezett a Szerencsekerék-be, vagy valóban civilként jelentkezett, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy ha A Konyhafőnök győztese önszántából adta be a jelentkezését, akkor is tudtán és akaratán kívül elvette a játék lehetőségét egy ténylegesen civil személytől, hiszen képzeljük csak el a szituációt, ahogy Bóza Roland besétál a Szerencsekerék castingjára, és a TV2 dolgozóinak egyből felcsillan a szeme, hogy az RTL egyik híressége akar náluk játszani.

Egy percig nem volt tehát kérdés, hogy Bóza Rolandot beválogatják-e a műsorba, hiszen a TV2-nek nem az a fontos, hogy civil játékosok életkörülményei változzanak meg azáltal, hogy értékes tárgynyereményeket és milliókat visznek el a stúdióból, kizárólag a szórakoztatásra és a központi figyelemre utaznak, amit nyilván könnyebben elérnek azzal, ha az adás után a hazai bulvárlapok lehozzák, hogy

A Konyhafőnök győztese a Szerencsekerék-ben tért vissza a képernyőre.

De miért is híresség Bóza Roland? Már önmagában azért is, mert benne volt az ország egyik vezető kereskedelmi csatornájának kiemelt műsorában - pláne, hogy meg is nyerte -, de az a tény, hogy a magyar hírportálok többször is cikkeztek a magánéletével kapcsolatban, csak tovább erősíti ezt, hiszen átlagemberek ritkán kapnak ilyen komoly figyelmet a médiától.

Így ismét nem állta meg a helyét Kasza Tibi azon kijelentése, hogy két civil játékos mérkőzött meg egy sztárral, hiszen Doma volt az egyetlen civil a szerdai adásban, míg Bóza Roland és Gregor Bernadett ismert emberekként álhattak ott a stúdióban. A nézők nem is hagyták ezt szó nélkül, a műsor közösségi oldalán dühös kommenteket írtak arra vonatkozóan, hogy a TV2 egy ismert embert civilként szerepeltetett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás