promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi falatnyi tangában és fedetlen kebellel napozott, tiszta homok lett a formás macskanőteste
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi is beállt a nyaraló sztárok sorában és mint sokan mások, ő is egy magyarok által kedvelt úti cél mellett tette le a voksát.

A gyönyörű modell a szeretteivel ejtőzött a Horvát tengerparton. Magyarország szépséges bombázójára rá is fért a pihenés, mivel sokan nem tudják, de 2020-ban megszerezte az Aranykalászos gazda minősítést és a mindennapjait a mezőgazdaság és a ház körüli munkálatok teszik ki.

A fekete szépség sokszor elmondta, hogy egész életében fontos szerepe volt a természetnek, a szabadban töltött időnek, így amikorúgy érezte, hogy kimaxolta a modellkedésben és a tévés szereplésekben mindazt a pluszt, ami ezek adni tudtak neki, akkor határozottan és magabiztosan bele mert végni a régi nagy álma megvalósításába.

Nem is csoda, hogy új életet akart kezdeni: 15 éves korában vették észre először a hihetetlen külsejét, azóta foglalkozott modellkedéssel. Fotózták a Playboy magazinba és 2002-ben az év Playmate-jének választották.

1996-ban megkapta a Magyarország Tini szépségkirálynője díjat, ezután pedig újabb díjeső következett: a Miss Hungary 3. helyezettje lett, és a Miss Európában a hat legszebb lány közé sikerült bekerülnie.

Külsejét azonban a tanyasi munka mellett sem hanyagolja el, még a farm körüli teendőket is csinosan végzi. A döntését megelőzte, hogy elvállalt egy szereplést a 2021-es Farm VIP-ban, ahol remekül érezte magát és sokak szimpátiáját kivívta azzal az oldalával, amit eddig nem láthattak a nézők. Főzött a Konyhafőnök VIP-ben, és a Celeb vagyok, ments ki innenben is derekasan helytállt.

Műsorvezetőként is kipróbálta magát az Exek az édenben, ez a szerep is testhezálló volt neki.

Itt nézhetitek meg az őrjítően formás modellről készült fotót, szemmel láthatóan nem vesződött azzal, hogy milyen ruhát kapjon magára:

Azonban van, amikor kifejezetten nagy figyelmet fordít az öltözékére a sztár, ezt a ruhát például a nyaralás alkalmával vásárolta és mit ne mondjunk, igen előnyös darab:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás