promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkit lesokkolt a Celebrandi főszereplőjének tragikus sorsa, rengeteg fájdalomban és verésben volt része a szépségkirálynőnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A könnyed szórakozást ígérő műsor kemény pillanatokat is rejtett, sokan döbbentek meg az egyik szereplő fájdalommal teli vallomásán.

Most hétfőn elrajtolt az RTL új párkereső műsora, melyben 8 szingli hírességnek próbálják megtalálni a hozzájuk legjobban illő párjelöltet, amiből (a legnagyobb remények szerint) boldog kapcsolat is kialakulhat.

Mivel a műsor fő témája a mély és valódi kapcsolatok létesítése, amihez elengedhetetlen a bizonyos szintű megnyílás, így óhatatlanul egyre jobban megismerjük a műsor szereplőinek magánéletét, szokásait, félelmeit, esetleg féltett titkait. Arra azonban ami nemrég elhangzott, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy senki nem számított.

Magyarország egyik legszebb nője, Jázmin Viktória, aki ismert szépségkirálynő, szörnyű terhet cipelt magával, amit most úgy látszik, hogy kész letenni magáról.

Ki hinné, hogy van férfi, aki egy ilyen csodálatos nőt nem becsül meg? Sőt, mi több, nem csakhogy nem becsüli meg, hanem abuzálja is? Jól olvastátok, ugyanis erről vallott a szépségkirálynő. Korábbi kapcsolatában, mely két éve ért véget, verbális és fizikai bántalmazás áldozata volt és párja mellett szinte terrorban élte a napjait.

Szerencsére elég erős volt ahhoz, hogy kilépjen a bántalmazó kapcsolatból és szakember segítségét is igénybe vette a traumái feldolgozására. Még hosszú út áll előtte: állítása szerint nehezen éli meg a mély érzéseket, a sírásra egyelőre képtelen és fél egy esetleges újabb csalódástól. Ez ebben a helyzetben teljesen normális és ösztönös reakció, az azonban, hogy bele mert vágni ismét a párkeresésbe, reméljük hogy már valóban a gyógyulás kapuja.

A műsornak azonban most igen nagy a felelőssége: az ilyen traumatikus élményeken átesett nőknél különösen fontos, hogy a környezet támogatóan lépjen fel és véletlenül se taszítsa ismét egy hasonló habitusú férfi karjaiba az "áldozatot".

Reméljük erre nem kerül sor, ugyanis Jázmin saját elmondása szerint is tudja mik az intő jelek és tisztában van vele mire kell figyelnie, illetve mire vágyik egy új párkapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás