promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hívtak a Celebrandiba, pedig menyasszonyom van” - újabb kamuműsorral támad az RTL
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felhívták, hogy szerepeljen a Celebrandi-ban, még úgy is, hogy van már menyasszonya.

Véget ért az Activity, hétfőtől indul az RTL vadonatúj "szuperprodukciója", a Celebrandi, aminek az lesz a lényege, hogy nyolc egyedülálló híresség fog randizni civil emberekkel, hogy megtalálják az igaz szerelmet. Bár a műsorba látszólag bárki jelentkezhetett, nem szabad elfelejteni, hogy ez is csak egy műsor, amibe gondosan összeválogatták a civil szereplőket egy casting során.

Most azonban kiderült, hogy a produkciónál egyáltalán nem számít az, hogy a jelentkezők közül ki szingli, és kinek van párkapcsolata vagy felesége, legyen szó független vagy foglalt személyről, az RTL-nél tárt karokkal várnak mindenkit, hiszen a Celebrandi-nak sem az a célja, hogy a celebek tényleg megtalálják a párjukat, hanem hogy ismét egy kamuműsorral etessék be a nézőket.

A Promotions-nek nyilatkozott egy férfi, aki korábban már szerepelt a csatorna egyik kiemelt műsorában: őt is felhívták, hogy van-e kedve szerepelni a Celebrandi-ban; csakhogy ő éppen arra készül, hogy feleségül vegye a szerelmét. Mint kiderült, ez nem lett volna kizáró ok a produkciónál.

„Engem is felhívtak, mert hát mivel voltam korábban az egyik műsorukban, benne vagyok az adatbázisukban. Kíváncsi lennék amúgy, hogy hányan vannak a jelentkezők közül, akik önszántukból akartak elmenni a műsorba, és nem őt is felhívták. De amúgy nagyon röhejes volt az egész, mert éppen Dubaiban voltunk a menyasszonyommal, ott kértem meg a kezét. Aztán csörög a telefon, és mondja nekem a castingos, hogy lesz ez a műsor, érdekelne-e. Elkezdetem nevetni, és mondom neki, hogy most készülök nősülni, itt áll mellettem a menyasszonyom, épp most jegyeztem el. Erre a hölgy azt mondja, »ó, szívből gratulálok hozzá, de attól még nyugodtan jöhetsz, mert itt úgysem az a lényeg«. Megint nemet mondtam, aztán nem is győzködött már”

- mesélte a neve elhallgatását kérő forrásunk, aki szánalmasnak tartja, hogy az RTL tényleg még mindig ennyire hülyének akarja nézni az embereket a nézettség kedvéért.

„Már amikor a korábbi műsorukban szerepeltem, ott is tapasztaltam olyanokat, amikről ezer örömmel beszélnék, dehát nyilván nem lehet, de annyit azért elmondok, hogy a kereskedelmi tv-nél semmi sem olyan, amilyennek a tvben látszik. Tök mindegy, hogy most azt RTL-nek vagy TV2-nek hívjuk, ugyanaz mindkettő. Kamu műsorokkal akarnak szórakoztatni, közben meg full beetetés az összes. Nekem jó volt azt látni, hogy egyébként mi van a kamerák mögött, mi van, amikor nem csak azt látjuk, amit a szerkesztők akarnak megmutatni, mikor összevágják az adásokat, és a Celebrandi is egy nagy baromság lesz, egy hazugság”

A Celebrandi július 24-én, hétfőn indul, és minden hétköznap 20:10-től láthatjuk majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás