promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátat fordít Magyarországnak az RTL Klub sztárszínésze, ismert kedvese is külföldre költözik vele
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb ismert ember hagyja el az országot és nem is akárhol fog új életet kezdeni a népszerű színész.

Ráadásul szintén ismert szakmabeli kedvese is vele távozik. A szóban forgó színész Gömöri András Máté, aki nem kisebb szerepekben tűnt fel a tévénézők nagy kedvenceként, mint a Barátok közt (ahol Benji szerepébe bújt), Drága örökösök (ahol Kalmit játszotta), A mi kis falunk (Norbijaként), vagy pedig a Keresztanyu (itt Bárány Zozó karakterét formálta meg).

Egy ideje más szerepben is megmutatta magát, ugyanis testépítőként is bemutatkozott, igen szép eredményekkel, valamint egy étrendkiegészítő márkával is sikeres együttműködést épített ki, ami valószínűleg szintén elég jól ment, így mondhatjuk, hogy üzletemberként is remekül megállja a helyét, hiszen a hobbijából jövedelmező vállalkozást sikerült kialakítania. Mostanában is több versenyen vesz majd részt.

Viszont valószínűleg a szíve mélyén a színpadra vágyik vissza, ugyanis a színész távozása nem szomorú okból történik: felvételt nyert egy neves intézménybe, a Kanadában található Seneca College egyetemre és visszatér a gyökereihez, ugyanis színészetet fog tanulni.

A színész a Blikk magazinnak adott nyilatkozatában így reagált arra a kérdésre, hogy mikor fog költözni:

Úgy készülök, elkezdem a Seneca College színész szakát Kanadában, ám – nem meglepő módon – ennek rengeteg adminisztratív és bürokratikus vonzata van, amik befolyásolhatják a költözésem időpontját. Ha minden ideálisan alakul, nyár végén utazom és egy új, hatalmas kaland veszi kezdetét.

Boldog házasságban él már 2018 óta Polyák Lilla színművésznővel, aki szintén vele tart, azonban őt jó néhány dolog Magyarországhoz köti, így ő gyakrabban tervez hazalátogatni.

Itt láthattok egy viszonylag friss felvételt a boldog sztárpárról:

Sok szerencsét kívánunk nekik az új élethez és remélhetőleg a tanulmányai befejezése után ismét a magyar tévénézők szívét örvendeztetik majd azzal, hogy hazai sorozatokban játszanak majd szerethető (vagy épp kevésbé szerethető karaktereket).

Forrás: penzcentrum.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás