promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felnőttfilmes nevéről faggatták a Barátok közt szőke sztárját
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Alexandra korhatáros titokról rántotta le a leplet.

Sokan emlékezhetnek Nagy Alexandrára a Barátok köztből, 10 éven keresztül ő játszotta a sorozatban Fekete Alíz szerepét, de később A Konyhafőnök VIP-ben és a Survivor-ben is láthattuk. Most az Activity-ben is játszott, és olyan titkokra derült fény vele kapcsolatban, amikről eddig talán soha nem beszélt a nyilvánosság előtt.

Kevesen tudják róla, hogy kifejezetten nem szereti, ha Alexának szólítják őt, mert arról valaki olyan jut eszébe, aki a pornó szakmában dolgozik. Az Activity legutóbbi adásában a színésznő kifejtette, hogy nem tartja magát annyira erotikusnak ahhoz, hogy Alexának szólítsák, ezért mindig is jobban kedvelte az Alex becenevet.

Ezzel persze nem akarta megbántani azokat, akik a felnőttfilmes szakmában dolgoznak, és ráadásul Alexának is hívják, mindenesetre ezzel a témával egy olyan labdát dobott fel, amit Ábel Anita azonnal lecsapott.


A nevek mítosza mellett arra is fény derült, hogy Kamarás Norbinak vagy Csonka Andrásnak van több dala, sőt Norbi el is énekelte az egyik slágerét. Előtte azonban még elárulta, hogy egy bizonyos összegért bármit megcsinál. A beszélgetéseket és performanszokat követően elkezdődött a játék is. Csonka Andrásnak rajzolnia kellett Ábel Anitának. A feladat során azonban többször rászólt a játékmester, Járai Máté, mert Bandi megállás nélkül csak beszélt, amit nem lett volna szabad:

„Kussoljál már!”

- utasította többször is Járai.


Miután Járai Máténak nem sikerült elhallgattatnia Csonka Andrást, egy későbbi játék folyamán újra helyre kellett tennie a hírességet, aki annyira belelendült az artikulálásba, hogy nem bírt egyhelyben maradni. A Makkoshotyka név ráadásul még sosem hangzott el ennyiszer a televízióban. Csonka kézzel, arccal, szájjal próbálta eltátogni a szót Ábel Anitának, aki csak annyit látott, hogy mindenki szakad a röhögéstől körülötte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás