promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi tönkreteszi Németh Kristóf házasságát is?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi nem bír a vérével, Puskás Peti után most Németh Kristófot támadta le az ikrekkel.

Szabó Zsófi nem véletlenül az ország egyik legmegosztóbb híressége, hiszen egyfolytában fontosnak próbálja mutatni magát, de közben csak a külsőségeivel tud érvényesülni. Ráadásul az RTL sem árul zsákbamacskát, régóta nem titkolják, hogy Zsófira kizárólag egy csinos pofikaként, és egy szép pár műkebelként tekintenek; ezt már több műsorukban is bebizonyították. Az Álarcos énekesben egy normális hozzászólása nem volt, helyette mindig olyan ruhákat aggattak rá, amiből szinte kiestek a mellei, a Hotel Margaret-ben ugyan igyekeztek olyannak feltüntetni a karakterét, mintha kiemelten fontos és nélkülözhetetlen szereplője lenne a történetnek, de aztán elég volt egy-két intim jelenet ahhoz, hogy az RTL megcáfolja saját magát. Most pedig az Activity-ben bizonyosodott be, hogy Szabó Zsófi minden problémáját csak a feltuningolt ikrekkel tud megoldani.

Nem is olyan régen Puskás Peti volt az, aki nem tudta levenni a szemét a Reggeli műsorvezetőjének melleiről, mi több, kölcsön is akarta őket kérni, mire Zsófi azt válaszolta neki, hogy amennyit az X-faktor mentora árgus szemeivel vizslatta az idomait, csodálkozik rajta, hogy Dallos Bogi még nem akart elválni tőle.

Most újabb házasság békéjébe rondított bele Szabó Zsófi szilikonmelle, ugyanis volt egy olyan körülírós feladat, amiben a hírességeknek mindenáron meg kellett akadályozniuk, hogy a széken ülő személy beszéljen. Egyedül Szabó Zsófi nem tudta, hogyan lehetne úgy elhallgattatni Németh Kristófot, hogy közben ne okozzon bonyodalmakat a színésznek odahaza, szó nélkül belenyomta az arcát a mellei közé. Ha mindez nem is lett volna elég, még fülsüketítő kiabálásával is akadályozta, hogy Kristóf körülírja az adott kifejezést.

A feladat teljesítése után Zsófi azonnal úgy próbálta menteni a botrányos helyzetet, hogy jelezte Németh Kristófnak, hogy bocsánatot kell kérnie a feleségétől, mire a színész úgy válaszolt, hogy azt nem tudja, ő hogy fogja ezt otthon megmagyarázni.


Ezt követően Szellő Istvánra került a sor a Kéjpadon. Mindenki izgatottan dörzsölte a tenyerét, egyet azonban be kellett tartaniuk: csak kézzel érhettek hozzá. Ábel Anita nagyon készült arra, hogy mindenáron akadályozza a híradóst, hiszen Szabó Zsófi húzása után rögtön jelezte, hogy ő is ráveti magát a népszerű televíziósra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás