promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi miatt válik el Puskás Peti és Dallos Bogi?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi műkeblei belepiszkálhatnak Petiék házasságába.

Az Activity-vel az RTL újabb mélypontot ért el, ismét sikerült egy közönségkedvenc műsort teljesen hazavágniuk a majomkodó celebekkel. De legalább annyi haszna van, hogy a hírességek tálcán kínálják a szaftosabbnál szaftosabb témákat a bulvárlapoknak, hogy kényükre-kedvükre forgassák ki mindazt, amit mondanak vagy csinálnak kamerák előtt.

Az Activity második adásában az RTL fontosnak érezte, hogy bebizonyítsa, Szellő Istvánnak lábai is vannak - hiszen mindig ülve látjuk a híradóban -, majd kreáltatott egy pillanatnyi botrányt, aminek az volt a lényege, hogy Puskás Peti megirigyelte Szabó Zsófi szilikonmelleit, a Reggeli műsorvezetője pedig emiatt beszólt az X-faktor mentorának.

A keddi ökörködést Puskás Peti vezette, aki mindenkit górcső alá vett. Szellő Istvánnal kapcsolatban például megjegyezte, hogy őt még sohasem látta felállva, ezért a híradós kénytelen volt megmutatni ország, világ előtt, hogy neki is vannak lábai. Emellett kiderült róla az is, hogy több éves karrierje alatt rengeteg izgalmas történetre tett szert rajongóinak köszönhetően. Mindenkit meglepett, hogy az egyik rajongója egyszer majdnem az inasa lett, sőt olyan is akadt, aki kazettán küldött neki magáról egy felvételt, ahogy szájdorombol.


Ezek után Szabó Zsófi volt Peti kiemelt céltáblája, rögtön megkérdezte tőle, hogy kölcsönkaphatja-e a melleit, mire a műsorvezető azt felelte, hogy

„Már annyit nézted őket, csodálom, hogy Bogi még nem vált el tőled!”.

Ezek után csak olaj volt a tűzre, amikor a Reggeli műsorvezetőjének élete került szóba. Józan László ugyanis kijelentette, hogy Zsófi élete egy nyitott könyv, ezzel azonban többen nem értettek egyet

„Semmit sem tudsz rólam”

- kontrázott vissza Zsőfi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás