promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Mátéból pornószínészt, Schumacher Vandából örömlányt csináltak a bélsárral higított Activity-ben
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Activity-je csak arra jó, hogy a sztárok maguk rombolják le a saját jóhírüket.

Elindult az RTL-en az alpári, szexista talkshow-vá átreformált Activity, mi pedig máris visszasírjuk Szulák Andreát a színes borítékjaival. Általában a magyar celebek azért utálják a bulvársajtót, mert állításuk szerint folyamatosan kiforgatják a szavaikat, és olyan helyzetbe hozzák őket, amik ártanak a jóhírüknek. De minek is törné magát bármelyik portál azért, hogy szaftos sztorikat kreáljanak a hazai sztárokról, mikor itt van az ország legnézettebb kereskedelmi csatornája, a jóízlést és a kultúrát folyamatosan lezüllesztő RTL, ami futószalagon szállítja a nézőknek a mesés fizetésért bazári majmok módjára viselkedő, egykor talán példaképnek tekinthető hírességeket.


Úgy tűnik, az RTL most már tényleg a saját vesztére játszik, hiszen szórakoztatás címen, főműsoridőben csinálnak Járai Mátéból pornószínészt, Schumacher Vandából pedig örömlányt; a szexuálisan túlfűtött Wossala Rozináról és a kakaduként parádézó Lakatos Márkról nem is beszélve. Ebből is látszik, hogy még mindig van az a pénz, amiért a sztárok hajlandók tökön rúgni a saját karrierjüket, és újabb 15 perc központi figyelemért a tekintélyüket is hajlandók teljesen kiherélni.

Röviden összefoglalva erről szól az újfajta Activity, amiben több a felesleges pofázás és baromkodás, mint a játék.

Az RTL még mindig abban a tévhitben él, hogy a nézőknek annyira bejött a Sebestyén Balázs vezetésével készült Gyertek át, hogy jó ötletnek látták klónozni azt, és egy jól bejáratott név mögé rejtve újra eladni. Csak az a probléma, hogy az embernek már az első másfél percben beüt a déjà vu-érzés, hogy ezt én már láttam valahol; és milyen igaza is van. Az Activity díszlete kísértetiesen hasonlít a Gyertek át berendezéséhez, de úgy látszik, vele együtt a túlzott szexizmust és a kreténséget is sikerült átültetni.


Az Activity semmi másról nem szól, kizárólag arról, hogy a sztárok hogyan és hányféleképpen tudnak odaszúrni egymásnak, milyen módon tudják egymást kellemetlen helyzetbe hozni, vagy éppen olyan burkoltan és kacifántosan megalázni egymást, hogy az lehet, hogy egy Schumacher Vandának már nem tűnik fel, de a nézőknek azonnal leesik, mi történik a stúdióban.

Az új Activity mindegyik adásában 7-7 híresség fog szerepelni, akik egymás között eldöntik, hogy ki lesz az ügyeletes majomcsősz - pontosabban műsorvezető -, majd 3-3-as csapatokra oszlanak, hogy az egész játékidő alatt egymás vérét szívják, illetve hébe-hóba lejátszanak egy játékot, amikkel a győztes csapat potya 5 millió forintot vághat zsebre.

Ez lett tehát az egykor népszerű és közönségkedvenc Activity-ből az RTL égisze alatt: egy bélsárral higított, bohócoknak maszkírozott, agyament celebekkel telepakolt cirkusz, ami csak a nevében emlékeztet a régi vetélkedőre. Reménykedjünk benne, hogy ez is ugyanolyan bukás lesz, mint a Tippelj és vidd el, és akkor talán az RTL-nél is végre elkezdenek azon gondolkodni, hogy mit jelent szórakozni és szórakoztatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás