promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálizmos combokat villantott apró nadrágjában az RTL balhés színésznője, munkahelyéről lógott el a formás testű szépség bulizni
Borítókép:  https://www.youtube.com/@rapidrandiajoistennel602 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg sokak szíve tört össze, amikor véget ért az Éjjel-nappal Budapest című műsor.

Kovács Dóra a fent említett sorozat kapcsán lopta be magát a tévénézők szívébe először, rengetegen drukkoltak Zsófinak, aki egy menthetetlen rosszfiúba volt szerelmes. A dolog pikantériája, ami sokáig rejtve volt még a legnagyobb sorozatfanok között is, hogy Dóri (Zsófi) egy másik színészért rajongott, aki a sorozatban Gábort játszotta (Király Péter).

Azonban egy idő után egyértelművé tették szerelmüket és megmérettették magukat a Nyerő Páros című műsorában, ami sajnos rosszul végződött: a műsor alatt látható volt közöttük több nézeteltérés és nem is váratott magára sokáig a kenyértörés: szakítás lett a hosszú kapcsolat vége, több év után szétváltak az útjaik.

Dóri egyébként a színészkedés mellett kozmetikusként dolgozik, azonban nemrég ismét visszatért a médiához, azonban a kamera másik oldalán tevékenykedik. Egyelőre nem adott információt arról, hogy pontosan mivel foglalkozik, annyit árult el, hogy szerkesztőként foglalkoztatják. Kozmetikusi karrierjét félrerakta, egy dolgot kivéve: a sminktetoválás annyira kedves a szívének, hogy azt a médiás munkája mellett is megtartja és űzi. Kíváncsian várjuk, hogy hol bukkan fel újra Kovács Dóri neve, annyi azonban bizonyos, hogy mivel eléggé belelátott már a kulisszák mindkét oldalába, kiválóan fogja végezni a munkáját.

Itt nézhetitek meg a sportos színésznőt, aki nem is tagadta, hogy egyből az irodából érkezett egy laza kikapcsolódásra. Magabiztos mozgását látva a deszkán le se tagadhatná, hogy szeret sportolni, így nem csoda, hogy ilyen csodás alakkal rendelkezik:

Azonban nemcsak ilyen sportos képek készültek a színésznőről, legutóbbi nyaralásáról kifejezetten szexinek szánt, pózolós képek készültek:

Nektek ki volt a kedvenc karakteretek a sorozatból? Kiről látnátok szívesen hasonló, friss fotókat?

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás