promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja össze akar jönni a Mestercukrász zsűritagjával a műsorban?
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joci séf már előmelegítette a terepet Enzsöl Balázsnak.

A Mestercukrász elődöntő hetének első feladata 12 db tökéletes macaron elkészítése volt, háromféle ízvilágban, ami időre azért abszolút nem könnyű feladat.

Roli miatt izgulhattak a nézők a legjobban az első feladatban. Először újra kellett csinálnia az angolkrém alapot, ami másodjára túl ikrás lett, és a savassága sem volt jó. Próbálta feljavítani, de nagyon ideges volt amiatt, hogy nem tudja tökéletesen teljesíteni a feladatot, így aztán feszülten vitte ki a zsűri elé a macaronokat. A barna színűbe mogyorókrémes-tökmagos töltelék került, a pirosakba meggykrémes, a zöldekbe pedig sárgabarackos, és pluszban szívecskékkel is kedveskedett Claudiának.

A versenyző annyira izgult az eredményhirdetés alatt, hogy rosszul lett és néhány percre el is hagyta a Mestercukrász konyháját. Elsőre úgy nézett ki, hogy afféle pánikroham tört rá. Lányos zavarában még jó, hogy nem jelentkezett az X-Faktorba, aminek már kint volt a regisztrációs asztala.

Rolinak felesleges volt izgulnia, mivel végül Gábor került a veszélyzónába.

A második feladat roppant izgalmas volt, mivel egy bolti torta feljavítása borzolta a játékosok idegeit.

Zsombi kapkodott, és arra lett figyelmes sütés közben, hogy ömlik a vér a kezéből. Nem volt mese, orvosi segítséget kellett kérnie.

Az eredményhirdetés után Máté veszélyzónába került Gábor mellé, kettőjük közül a zsűri végül előbbit küldte haza.

A következő adásban lesznek ismét vicces pillanatok. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja pikáns meglepetéssel készül Enzsöl Balázsnak. Joci séf próbálta rávenni, hogy Jilly Kriszti a telefonszámát csempéssze bele a desszertbe, de a versenyző valami ennél is különlegesebbet ígér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás