promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dundika teste a homorú és a domború tökéletes keveréke, fotója láttán értjük miért ez a beceneve
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majoros Hajnalka, másnéven Dundika régóta a férfiak kedvence, azonban a szíve egy férfiért dobog.

Ez a férfi pedig nem más, mint Majka, akit a televízióból és a slágerlistákról is ismerhetünk. Az egykori Való Világ harcos hölgypartnereinek a sora elég hosszú, azonban miután hosszasan és jó alaposan kutatta az igazit, rátalált Dundikára, akivel a kapcsolatuk nem komolynak indult.

Erről mindketten többször igen mosolyogva nyilatkoznak, hogy a laza viszony ellenére mégis éppen egymásban találták meg az igazit. Így is lehet, ugyanis kapcsolatuk nemcsak hogy botrányoktól és vitáktól mentes, rengeteg helyen nyilatkoznak egymásról nagyon poztívan. Míg Hajni mindig el mondja, hogy Péter mennyire jó apa, mennyire jó férj, gondos, figyelmes, törődő, addig Majka sem rest dicséretet mondani. Álmai nőjének nevezi Dundikát, aki tökéletes társ, anya, feleség és nem utolsósorban nő.

A rapper gyakran kifejtette, hogy nehéz volt őt egy nőnek hosszabb ideig lenyűgözni, de Hajninak sikerül. Emlékszem egyszer azt olvastam egy interjúban, ami nekem lányként nagyon tetszett, hogy: Hajnitól a mai napig igazi tigris leszek.

Nőként valószínűleg csodálatos dolog, ha a férjed két gyermek születése után is ennyire intenzív érzéseket táplál irántad. Valószínűleg ez a csodálat megfogant, ugyanis Dundika minden fotóján ragyog. Korát megelőzve gyakran tett ki retusálatlan, smink nélküli fotót és ezzel minden esetben felrobbantott a kommentszekciót: nem győzték dicsérni a természetes szépségét, valamint azt, hogy nem áll be az agyatlanul filterező hírességek sorába.

Nyaralásairól is előszeretettel oszt meg fotót és mit ne mondjunk, van is honnan posztolnia: amikor csak tehetik utazásra adják a fejüket, ahova viszik a két gézengúr rosszcsontjukat is, hiszen így teljes a család. Azonban Hajni arra is figyel, hogy a család ne nőjön a fejére és néha (ha nem is hosszabb időre), de a barátnőivel is kiruccan valami szép helyre, ilyenkor az szigorúan pasimentes övezet. Nem tudjuk hibáztatni, elképesztő lehet ennyi tesztoszteronbombával egy fedél alatt, szóval mindenképpen bátorítjuk, hogy ezt a jó szokását tartsa meg és néha napján jutalmazza meg magát egy kis énidővel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás