promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert kíméletlenül szétalázta Dundikát, így még nem állt bele senkibe
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy egészen ismeretlen arcát mutatta meg Puzsér Róbert.

Puzsér Róbert az ország egyik legkeményebb kritikusa, aki mindig félelem nélkül osztja meg az esetenként döbbenetesen odacsapós véleményét a világgal. Van, hogy közéleti témákkal foglalkozik, és olyan is sűrűn megesik, hogy celebeknek megy neki, de akármit is ír/mond, a mondandójának mindig hatalmas ereje van – nemrég például Tóth Gabinak ment neki elég kíméletlenül:

Puzsér Róbert általában írásban oltja le a hírességeket, de persze a rádióműsorában szóban is szokta ekézni őket. Azt viszont csak kevesen tudják, hogy annak idején, egészen pontosan 2018-ban stand-up komikusként is kipróbálta magát a Showder Klubban, ráadásul az ottani produkciójában is akadt olyan celeb, akit nem tudott szó nélkül hagyni – az akkori „áldozata” pedig nem más volt, mint Majka felesége, Majoros Hajni, azaz Dundika.

„Dundika egy topmodell. Ez a Majkának a felesége. Három gramm zsír nincsen rajta. Tökéletes külsejű topmodell, és ő azt mondja, hogy ő dundika. Hát így kell a teljesen átlagos magyart sz*rrá frusztrálni. Ezzel, hogy ő Dundika. Ha ő, a topmodell dundika, akkor a tök átlagos magyar ember az micsoda? Az egy zsírdisznó?”

– mondta Puzsér Róbert a stand-up előadásában.

Ha valakit érdekel, akkor gyorsan eláruljuk, hogy Majoros Hajni elvileg azért lett annak idején Dundika, mert régebben bármennyit ehetett, egyáltalán nem hízott, ezért az egyik barátjától megkapta ezt a becenevet, amit az elején nagyon utált, de végül hozzáragadt.

A kritikus komikus oldala amúgy kifejezetten meglepő, hiszen egyszerre vicces, elborult és végtelenül elgondolkodtató. Egyebek között Superman szexuális életéről, illetve az idősek elnevezéséről is beszél az alábbi videóban, amit mindenkinek látnia kell, hiszen egy egészen ismeretlen oldalát láthatjuk benne Puzsér Róbertnek – a kommentelők szerint külön érdekesség, hogy még mosolyog is a színpadon:

Akit érdekel, az itt egy kicsit „jobban is megismerkedhet” Dundikával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás