promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert cafatokra tépte Tóth Gabit, alaposan feltörölte a padlót az énekesnővel
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert rég ment neki akkora erővel bárkinek is, mint most.

Nemrég hatalmas botrány lett abból a felvételből, ami Tóth Gabi egyik fellépésén készült. A videón azt láthatjuk, ahogy Trap kapitány beatbox ritmusára Beyoncé egyik slágerét énekli a megosztó énekesnő, de egyesek szerint olyan furcsa a produkció, mintha valódi ördögűzés lenne. Rengeteg beszólással, negatív véleménnyel bombázták a hírességet, aki eléggé kiakadt ezen, hiszen úgy érezte, hogy már azt is megkérdőjelezik a rosszakarói, hogy tud-e egyáltalán énekelni.

Ahogy az várható volt, az ország legkeményebb, legodamondósabb kritikusa, Puzsér Róbert is megfogalmazott egy kifejezetten velős véleményt a témával kapcsolatban az Önkényes Mérvadó című műsorban – a szavaiban pedig egyáltalán nem volt köszönet, ugyanis olyan erővel ment neki Tóth Gabinak, a produkciójának és a reakciójának, hogy abba mindenki beleremegett.

„Az, amit ott előadott, az nem a szép éneklésről, vagy a nem szép éneklésről szólt. Hanem a szégyenérzet hiányáról. Itt nem az a baj, hogy szépen énekled ki a hangokat, vagy sem. Hanem, hogy visszanézed azt, amit előadtál, és te szerinted az csodálatos dolog. És te csodálatos dolgot csináltál Trap kapitánnyal közösen. És mindenki más meg lát téged – bármilyen helyzetben, bármilyen élethelyzetben –, és szégyenkezik. Egy szégyentelenség az, amit előadott a Tóth Gabi. És most nem arról van szó, hogy amúgy a nyilvánosságban általában egy rikácsoló kamionsofőrt ad elő, hanem hogy ebben a konkrét helyzetben, ott, ahol ő kvázi produkciót a színpadon ad elő, nem érzékeli, hogy ez produkciónak gyalázatos”

– mondta Puzsér Róbert.

Úgy tűnik, hogy a kritikusnak nem éppen Tóth Gabi a kedvenc énekesnője, hiszen most szinte az összes létező fronton „betámadta” őt a véleményével, és a szavai alapján se őt, se a produkcióját nem kultiválja. Nem ez volt az első eset, hogy Puzsér Róbert rajta köszörülte a nyelvét, és minden bizonnyal nem is ez volt az utolsó – már csak az a kérdés, hogy legközelebb mivel húzza ki nála a gyufát.

Itt lehet megnézni az Önkényes Mérvadó adásrészletét, amiből a fenti idézetet is való – az elején Tóth Gabi produkciójába is betekintést nyerhetünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás