promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már tényleg megsemmisítő támadásokat kap Tóth Gabi, kezd betelni sokaknál a pohár
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit különböző Facebook csoportokban is folyamatosan megalázzák.

Tóth Gabi és Krausz Gábor élete kezd végre egyenesbe jönni teljesen. Akkor jött ugyebár a gyökeres változás, amikor megérkezett a különleges nevű Hannaróza. A sztárpáros kislánya 2019 decemberében született meg.

A család sokáig Budapesten élt egy lakásban, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy vidékre költöznek, és egy nyugodtabb környezetben nevelik fel a kislányukat. Ez ugyebár régen dédelgetett álmuk volt, és ha nehezen, de abszolút össze tudták hozni.

Mint minden költözésnél, vagy házfelújításnál, itt is voltak nehézségek, ami alaposan megviselte a sztárpárost. Tóth Gabi először a hitelfelvétel miatt aggódott, utána lebetegedett a család, ráadásul a ház sem lett időben kész, így sokáig egy panzióban kellett meghúzniuk magukat. Most már minden rendben, és a család lépcsőzetesen halad előre.

Tóth Gabi és Krausz Gábor is továbbra is a TV2-nél van, utóbbit pedig már nagyon várják, hogy visszatérjen a Séfek séfe új évadában.

Közben Tóth Gabi múlt hét szombaton belevágott egy erdélyi turnéba a zenekarával. Az énekesnő elmondta, hogy olyan szeretet kap a rajongóktól, hogy nem is igazán érdeklik a támadások, és az troll kommentelők.

Múltkor egy olyan játék is elkezdett terjedni a Facebook csoportokban, ahol levették Tóth Gabi arcát, és egy emojival kellett helyettesíteni azt. Azt tényleg mi sem szeretnénk megmutatni, hogy a többség mit választott. Néhányan helyen még törölték is a posztot, mert nagyon elszabadultak a kommentelők.

Közben már Tóth Gabi testvérénél is betelt a pohár, és úgy gondolta, itt az ideje megszólalnia.

„Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már a verbális bántalmazás fogalmát is kimeríti”

- idézte a Blikk Tóth Gabi nővérét, aki szerint néha úgy viselkednek vele a hozzászólók, mintha embert ölt volna.

Ugyebár volt már arra is példa régen, hogy Krausz Gábor védte meg a párját. Annyi biztos, hogy ezek a támadások olykor elő fognak jönni, így egy hírességnek meg kell tanulni ezekkel élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás