promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan drága luxuselem díszíti Tóth Gabi és Krausz Gábor álomotthonát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ugyebár a Krausz Gábor és Tóth Gabi úgy döntött, hogy inkább maga mögött hagyja a budapesti nyüzsgést.

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019 októberében kötötték össze az életüket, majd megszületett a közös gyermekük, Hannaróza. A család ugyebár sokáig Budapesten élt egy lakásban, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy vidékre költöznek.

A pár Szentendrét választotta új lakhelyéül, ahol egy kertes házat vettek meg. Tóth Gabi elmondta, hogy mindig is szerette volna a természet közelségét és a nyugodt környezetet, de hát Budapesten ezt roppant nehéz, vagy éppen drága megkapni.

A ház azonban nem volt tökéletes állapotban, ezért felújításra szorult. Tóth Gabi és Krausz Gábor belevágtak a munkába, de nem volt egyszerű a folyamat. A pár többször is megosztotta a közösségi oldalain, hogy milyen nehézségekkel küzdöttek.

A költözés tehát abszolút nem ment simán, és mindig volt miért aggódni. Tóth Gabi először a hitelfelvétel miatt aggódott, utána lebetegedett a család, ráadásul a ház sem lett időben kész, így sokáig egy panzióban kellett meghúzniuk magukat.

A szentendrei házat rusztikus stílusban igyekeznek berendezni, sok faanyaggal és természetes színekkel. Tóth Gabi azt mondta, hogy szeretnék megteremteni a családias hangulatot és a melegséget.

Tóth Gabi és Krausz Gábor folyamatosan számolnak be Instagramon arról, hogy állnak a ház szépítgetésével. A nappali már nagyjából úgy néz ki, ahogyan azt a séf és az énekesnő elképzeli.

„Minden otthonnak vannak jellegzetes kiegészítői, amik az ott élők stílusáról mesélnek. Mi ezt a rattanszéket a nappalink egyik díszének szántuk, de arra nem számítottunk, hogy ilyen kényelmes is lesz egyben”

- írta Tóth Gabi az egyik bejegyzésben, ahogy azt is leírta, hogy a kanapé kiválasztása igazán fontos döntés volt.

A különleges páva alakú rattanszékből a fekete csaknem 300 ezer forint, de ha bézs színben rendeljük, akkor már 365 ezer forintot is elkérnek érte, szóval abszolút nem olcsó. Mutatunk egy videót arról is, amikor még nagyon a költözés elején jártak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás