promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsverdával jár Krausz Gábor, igazi ritkaság ez Magyarországon
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Krausz Gábor csúcsverdája, amely egy igazi ritkaság.​

Az elmúlt hónapokban rengeteget lehetett olvasni Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsán, hogy új házba költöznek majd, méghozzá nem is akárhova, hanem a Dunakanyar egyik legszebb városába, Szentendrére. Az elmúlt hónapokban több felvétel is napvilágot látott, volt olyan is, amely már a megújult belsőről tudósított nekünk, ám a felújítás még javában tart. Viszont nagyon sokakat érdekel, hogy áll a lakással a sztárpár, korábban már mi is több cikkben mutattuk nektek az aktuális fejleményeket, illetve videó is kikerült a lakás belsejéről az internetre.

De a médiában nem csak a sztárok házai érdekli az olvasókat, hanem bizony mindenféle holmijuk, illetve tárgyuk is. Persze az Instagram már alapból úgy épül fel, hogy mindenben a képi megfogalmazást lássuk, és a sztárok bizony nagyon sokszor posztolnak a saját autóikról, illetve azokról a járművekről is, amelyekkel éppen járnak, és amelyekben fel tudjuk ismerni őket, ha éppen autóval közlekedünk.

Az autó a modern társadalomban egy szimbólum, amelyet mindenki imád mutogatni. A Velvet most közölt egy hosszabb cikket, amelyben több sztár verdáját is megmutatják nekünk, és a képeket látva tényleg azaz ember érzése, hogy bizony ezek után megismernék őket az utcán, mivel olyan ritkán látható autókkal járnak, amelyeket talán csak elvétve láthatunk az utakon.

Az egyik legérdekesebb darab a lajstromban Krausz Gábor autója, amely egy GMC Yukon, és tényleg csak pár darab van belőle Magyarországon. A sztár 40. szülinapjára szerezte az elképesztő kinézetű autót, és korábban ez volt minden álma. 6000 köbcentis és 132 lóerős.

Így néz ki az autó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás