promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi és Krausz Gábor új álomotthonáról felkerültek képek az internetre, bepillantást nyerhetünk a Dunakanyar egyik legszebb városának gyönyörű panorámájába
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új házba fog költözni hamarosan Tóth Gabi és Krausz Gábor.

Tóth Gabiról és Krausz Gáborról az elmúlt dőszakban nagyon sok hírt lehetett olvasni azzal kapcsolatban, hogy költöznek, méghozzá nem is akárhova, hanem a Dunakanyar egyik legszebb fekvésű településére, Szentendrére, amelyet nagyon sokszor úgy is emlegetnek, mint a Dunakanyar kapuja. A város amúgy közvetlenül Budapest mellett fekszik, így a turisták felkapott paradicsoma, egy igazi kis nyüzsgő művészváros, számtalan műemlékkel.

És tudjátok-e, hogy az elmúlt időszakban melyik híres Marvel-univerzumból megfilmesített főhős kalandjaiból játszódott néhány jelenet Szentendrén? A Moonknight című szériában tűnik fel a kisváros, mint helyszín, több jelenetbe is láthatjuk jellegzetes, romantikus kis épületeit.

Tóth Gabi és Krausz Gábor amúgy már nagyon sok Insta storíban is megmutatta, hogy halad a felújítás, így akik bekövetik őket, ezekről láthatnak mindig újabb és újabb fotókat. Sajnos az Instagram storyk csak 24 óráig élnek, így pedig sokkal kevesebb képünk van az álomotthonról, hogy is néz ki valójában. A felújítás még tart, erről pedig korábban láthattunk is egy képet:

Illetve azt is megmutatták, hogy milyen csodálatos panoráma nyílik a teraszról:

A Blikk amúgy korábban beszámolt már arról, hogy az otthonukba egyelőre fúrnak és faragnak, a páros pedig majd valamikor a tavasz folyamán veszi birtokába az új otthont. Tóth Gabinak ezzel a költözéssel pedig egy nagy álma válik valóra, hogy a Dunakanyarba költözhet. Amúgy egy emeletes családi házról van szó, korábban közzétett képeken pedig az is látszik, hogy tágas terek és óriási ablakok találhatók az épületben. A FEOL oldalán amúgy láthattok képeket korábbi Isntagram storykból is, amelyben láthatjátok ezeket a tágas nagy szobákat a renegetg ablakkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás