promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Petit titokzatos szőke bombázóval randizott, és máris lecserélte Kovács Gyopárt?
Borítókép:  MTI Fotó: Vasvári Tamás
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marics Petiről pletykák keltek szárnyra, de Kovács Gyopár valami egészen más dologra koncentrált.

Marics Peti, aki ugyebár a Valmar duó másik fele, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magyar popénekesévé vált. A fiatal tehetség karcos hangjával, csábító mosolyával meghódította a közönség szívét, na meg anno Tóth Andiét is. Persze ez már a múlt, mivel régóta külön utakon járnak.

Marics Peti már ekkor is népszerű volt, de ezután kezdett igazán bekerülni a bulvár vérkeringésébe. Ugyebár az énekes azóta iszonyatosan védi a magánéletét, így nem is lehet tudni semmit arról, hogy milyen a kapcsolata Kovács Gyopárral.

A rajongók persze mindig el tudnak indítani valamilyen szaftos pletykát. Nem olyan rég azon akadt fenn valaki, hogy a Valmar énekesét egy gyorsétteremben látták a randizni egy szőke bombázóval. Meg se kellene lepődni azon, hogy a szóbeszéd a Redditen kapott szárnyra.

Írták páran, hogy Marics Peti tényleg egy másik lánnyal volt, de egy kommentelő rögtön rátapintott a lényegre, hogy valószínűleg csak egy barátról van szó, akivel beültek egy kajálni. Ahogyan fent említettük, Valmar énekese alapból is figyel már arra, hogy ne kerüljenek ki részletek a magánéletéből, így nem gondoljuk, hogy nyilvánosan randizna valakivel egy tömött gyorsétteremben.

Kovács Gyopár viszont arra koncentrált, hogy mindenben támogassa a testvérét, Kovács Harmatot. Ugyebár elindult a The Voice az RTL-en, ami felváltotta most az X-faktort, és a 17 éves lány úgy döntött, hogy szerencsét próbál.

Kovács Gyopár húga nem csak, hogy szerencsét próbált, de mind a négy zsűrit levette a lábáról. Kovács Harmat régen próbálkozott az X-faktorban, de úgy néz ki az álmait a The Voiceban élheti meg. A lenti videóból az is kiderül, hogy melyik mentorhoz került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás