promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott Marics Peti botrányos állásinterjúja, amit most feltöltöttek a TikTokra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen nézték már meg a Valmar frontemberének poénos állásinterjúját, ami egyre népszerűbb a TikTok-on.

Marics Peti, aki ugyebár a Valmar duó másik fele, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magyar popénekesévé vált. A fiatal tehetség karcos hangjával, csábító mosolyával meghódította a közönség szívét, na meg anno Tóth Andiét is. Persze ez már a múlt, mivel régóta külön utakon járnak. Marics Peti már ekkor is népszerű volt, de ezután kezdett igazán bekerülni a bulvár vérkeringésébe.

Valkusz Milán és Marics Peti gyerekkoruktól kezdve jóban voltak, majd 2017-ben jött a gondolat, hogy közösen zenéljenek. A Valmar tudta, hogy nem lesz tündérmese az indulásuk, és sok kudarccal is kellett szembesülniük az elején, de ma már hazánk egy legnépszerűbb popduójává nőtték ki magukat, akiknek sorra kapkodják el a jegyet a koncertjeikre.

Tavaly tavasszal jelent meg a Szikora Róberttel közösen készített Úristen, ami az év egyik legmeghatározóbb slágere lett Magyarországon. A dallal gyakorlatilag tényleg csak az nem találkozott, aki teljesen elzárta magát a külvilágtól valamilyen bunkerben.

Valkusz Milán igyekszik jobban meghúzni magát, de Marics Petinek rengeteget foglalkoztak a magánéletével mostanában. Természetesen a szerelmi élete tartja izgalomban a közvéleményt. Azt se lehet tudni, hogy mi van jelenleg közte és Kovács Gyopár között, mivel eléggé izzott körülöttük a levegő anno.

Annyi biztos, hogy a bokatörése és az állandó turnézás eléggé lefoglalta a Valmar énekesét. Legutóbb egy luxushotelben kapcsolódott ki, de lány kísérő nélkül.

Marics Peti a TikTokon is igazán népszerű, és van olyan, amikor úgy lesz főszereplője egy-egy videónak, hogy valójában nem is szerepel benne. Most azt játszották el, hogy a Valmar énekese egy állásinterjún vesz részt. Marics Peti válaszait a dalaiból vágták össze, ami valljuk be, abszolút jól sikerült.

Azért ilyen botrányos állásinterjút biztosan nem produkálna a népszerű zenész, de nincs is rá szüksége.

@iamkurdib

Ki legyen a kövi? Kövess instán: @iamkurdib

original sound - Kurdi B
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás