promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő fotók kerültek elő Marics Petiről, senki se hitt a szemének
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő, hogy Marics Peti rövid idő alatt mit tudott elérni.

A Valmar tudta, hogy nem lesz tündérmese az indulásuk, és sok kudarccal is kellett szembesülniük az elején. Anno 2018-ban még A Dal című műsornál is próbálkoztak, de nem kerültek be a harminc induló közé. A rajongók biztosan tudják, hogy minden a „Deák Téri Gyros Tál” című slágerrel indult, ami szintén csak később tudott nagyobb nézettséget generálni a YouTube-on.

A Manuellel közös kollaborációk még nagyobb ismertséget hozott Valkusz Milán és Marics Peti párosának. Tavaly tavasszal pedig megjelent a Szikora Róberttel közösen készített „Úristen”, ami az év egyik legmeghatározóbb slágere lett Magyarországon. Ez persze azt is magával hozta, hogy rengetegen gyűlölik ezt a zenét.

Tehát a Valmar tartolt a slágerével, de Marics Peti ugyebár Tóth Andi miatt a bulvármédia kereszttüzébe került. A szakítása óta mindenkit érdekel, hogy mi lesz vele, kivel fog végül összejönni. Ugyebár mindenki arra várt, hogy a Valmar énekese bejelenti a kapcsolatát Kovács Gyopárral, de ez még nem történt meg. Utóbbi már oda is pirított a sajtónak, hogy jó lenne, ha a tehetsége miatt foglalkoznának vele inkább.

Magyarországon jelenleg tényleg jelenleg a Valmar az egyik legfelkapottabb banda. Ma már tengernyi rajongóvak, toplistás dalokkal, és teltházas koncertekkel lehet összekötni a nevüket, bár Marics Petinek nem volt könnyű az utóbbi időszak.

Marics Peti nem igazán tudta a maximumot kihozni magából a színpadon a Budapest Parkos fellépésen történt lábsérülése miatt, és ugye pont a nyári szezonban történt ez, amikor rengeteg a koncert.

Anno tolószékben kellett még a színpadról is lesegíteni a sztárt a bokatörése miatt, viszont a rajongók is meglepődtek, hogy milyen hamar felépült, és a esztergomi fellépésén ismét a csúcson volt. Bár azért még nem kellene erőltetnie ennyire a dolgot. Több fotó is van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás