promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyben a Valmar, feloszlik a banda? Csak Marics Petiéken múlik, meddig tart
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marics Peti és Valkusz Milán biztosan nem szeretnének abba a csapdába esni a Valmar projekttel, mint a legtöbb zenész.

Magyarországon jelenleg tényleg jelenleg a Valmar az egyik legfelkapottabb banda, pedig azért nekik sem indult könnyen a karrierjük. Ma már tengernyi rajongóvak, toplistás dalokkal, és teltházas koncertekkel lehet összekötni a nevüket.

Valkusz Milán és Marics Peti gyerekkoruktól kezdve jóban voltak, majd 2017-ben jött a gondolat, hogy közösen zenéljenek. A Valmar tudta, hogy nem lesz tündérmese az indulásuk, és sok kudarccal is kellett szembesülniük az elején. Anno 2018-ban még A Dal című műsornál is próbálkoztak, de nem kerültek be a harminc induló közé. A rajongók biztosan tudják, hogy minden a Deák Téri Gyros Tál című slágerrel indult. Ez az elején még nem tudott nagy sikert elérni, de amikor a Valmarnál beindult a gőzhenger, akkor ez is többmilliós nézettséget tudott generálni.

A srácok szép lassan kapaszkodtak fel a ranglétrán, és tényleg megküzdöttek a sikerért. Azt talán álmaikban se gondolták volna, hogy ez ekkora lesz. A Manuellel közös kollaborációk még nagyobb ismertséget hoztak a duónak, de tudjuk jól, hogy Marics Peti és Valkusz Milán egy bizonyos szerzeménnyel dobbantott nagyot. Vírusként terjed mindenhol, és még az is el tudja dúdolni a fő dallamot, vagy el tudja énekelni a refrént, aki szívből gyűlöli. Nem is akar agysebész szám lenni, de pont ettől szerethető.

Tavaly tavasszal jelent meg a Szikora Róberttel közösen készített Úristen, ami az év egyik legmeghatározóbb slágere lett Magyarországon. A dallal gyakorlatilag tényleg csak az nem találkozott, aki teljesen elzárta magát a külvilágtól valamilyen bunkerben.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megvizsgálta a magyar rádiók zenei repertoárját, amiből kiderült, hogy a Valmar – Úristen című szerzeményét 12 ezerszer játszották le 2022-ben. Na, ez már tényleg úristen! A népszerű nótától persze továbbra sem lehet szabadulni, mivel továbbra is feltűnik a rádiókban, csak már nem ennyiszer. A Valmar közben tényleg a csúcson van, mivel még a Burger Kingnél is összedobhattak egy saját hamburgert.

Marics Petinek rengeteget foglalkoztak a magánéletével mostanában a Tóth Andival történt szakítása óta. Valkusz Milán kicsit visszafogottabb, de most végre arra is válaszolt, ki a frontember a Valmar együttesében.

„Mi nem úgy fogjuk fel, hogy ki van előrébb, illetve ki nincs. Mindketten nyomjuk azt, ahogy eddig, ugyanazt csináljuk mindketten, de úgy tűnik, mivel én ugrálok, üvöltözök, nyomom a hülyeséget, én vagyok az energiabomba. Inkább ez a jó szó, mert mindig is ketten leszünk frontemberek a Valmarnál, de most én talán többet tudok hozzáadni a show-hoz, ezt ki lehet mondani”

- nyilatkozta a Blikknek Valkusz Milán, aki ezzel ugye utalt arra is, hogy Marics Peti nem igazán tudja a maximumot kihozni magából a színpadon a Budapest Parkos fellépésen történt lábsérülése miatt.

Valkusz Milán remekül kezelte a helyzetet, mert a csapaton belül ilyenkor szokott kialakulni egy belső feszültség valamilyen félresikerült nyilatkozatból.

Mindig veszélyes ez, mert egy zenei duó először a pénzen tud elkezdeni marakodni, később pedig már az is problémát jelenthet, ki tesz bele többet a produkciókba a stúdióban, vagy éppen a fellépésekbe a színpadon.

Akadt már probléma népszerű zenekaroknál, amikor valaki egy interjúban saját magát fényezte, a többieket pedig leugatta. Valkusz Milán tényleg profin válaszolt a kérdésre, és hozzá is tette, hogy ők kitartanak egymás mellett a végsőkig.

Szerintetek valóban így lesz, a két gyerekkori barát nem fog semmin se összekapni? Néhány kommentelő például úgy véli, hogy a Valmar elég hamar egy süllyedő hajó lehet. Most jelenleg tényleg csak Marics Petin és Valkusz Milánon múlik, hogy meddig fog tartani ez a kaland. A rajongók persze azt remélik, hogy ameddig el nem fogy az ihlet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás