promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokaknak már vérzett a füle ettől a hazai slágertől, de a rádiókból csak ez szólt – tippelj, hogy melyik az, mielőtt kattintanál
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már azzal is rengeteget segítünk, hogy Tóth Andi exe ezzel robbantott hatalmasat.

Kicsiny hazánkban valószínűleg a Valmar duóját senkinek sem kell bemutatni. Egy bizonyos szám miatt még az is megismerte őket, aki nagyon nem akarta. Valkusz Milán és Marics Péti gyerekkoruktól kezdve jóban voltak, majd 2017-ben jött a gondolat, hogy közösen zenéljenek.

A Valmar tudta, hogy nem lesz tündérmese az indulásuk, és sok kudarccal is kellett szembesülniük az elején. Anno 2018-ban még A Dal című műsornál is próbálkoztak, de nem kerültek be a harminc induló közé. A rajongók biztosan tudják, hogy minden a Deák Téri Gyros Tál című slágerrel indult, ami szintén csak később tudott nagyobb nézettséget generálni a YouTube-on.

A Manuellel közös kollaborációk még nagyobb ismertséget hoztak a duónak, de tudjuk jól, hogy Marics Peti és Valkusz Milán mivel dobbantottak nagyot. Tavaly tavasszal jelent meg a Szikora Róberttel közösen készített Úristen, ami az év egyik legmeghatározóbb slágere lett Magyarországon.

A dallal gyakorlatilag tényleg csak az nem találkozott, aki teljesen elzárta magát a külvilágtól valamilyen bunkerben. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megvizsgálta a magyar rádiók zenei repertoárját, amiből kiderült, hogy a Valmar – Úristen című szerzeményét 12 ezerszer játszották le 2022-ben.

Ezért volt az, hogy sokaknak már képletesen vérzett tőle a füle. Azért a YouTube-on látszik, hogy a 37 milliós megtekintés, és a 240 ezer lájk mellé járt 87 ezer diszlájk is. Tehát rengetegen utálják a Valmar gigaslágerét, de sokszor nem lehetett tőle menekülni. Ráadásul a popkultúra részévé is vált, mivel sokan kezdték el idézgetni.

A rádióknál a teljes kínálatban a legtöbbet játszott zenekarnak a veterán Wellhello számított.

Tehát a Valmar tartolt a slágerével, de Marics Peti Tóth Andi miatt a bulvármédia kereszttüzébe is került. Tóth Andi a szakításnál a fanyarabb stílusát is elővette, és hozzáfűzte a végén, hogy nem szeretne sz*rt dobálni, pedig tudna, de inkább csendben tűr.

Elvileg most Kovács Gyopár és Marics Peti között alakul valami, de az utóbbi időben nagy a csend a téma körül. A Valmar közben a csúcson van, mivel még a Burger Kingnél is összedobhattak egy saját hamburgert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás