promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti állítólagos új szerelme mindent bevallott – végre kiderült, hogy együtt van-e a Valmar énekesével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marics Peti és Kovács Gyopár között gyakorlatilag forr a levegő, de valóban együtt vannak?

Erősen a bulvársajtó középpontjába került anno Marics Peti és Tóth Andi szakítása. A nézők már azt kiszúrták anno, hogy igazán feszült volt köztük a hangulat a Sztárban sztár adásaiban. Mivel ez tényleg élőben ment a TV2-n, nem tudtak semmit se leplezni. Akkor még mindenki elhitte, hogy azért rideg köztük a hangulat, mert ennyire a munkájukra koncentrálnak zsűriként.

Tóth Andi aztán csaknem egy hónapja az Instagram-oldalán erősítette meg egy videóban, hogy már nincsenek együtt a Valmar énekesével. A fanyarabb stílusát is elővette, és hozzáfűzte a végén, hogy nem szeretne sz*rt dobálni, pedig tudna, de inkább csendben tűr.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka. Ettől függetlenül a szakítás egészen biztosan őt is megviselte, akármennyire nem akarja ezt kifelé mutatni.

Marics Peti közben nem úszta meg, hogy ne boronálják össze őt Kovács Gyopárral. A fiatal színésznő anno a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában tűnt fel, legutóbb pedig a Valmar egyik klipjében is szerepelt, ahol egy kívánatos narancssárga ruhában pózolt. A frontember a Mokkának a legutóbb sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a híresztelést, hogy együtt vannak-e. Azért ez így elég beszédes volt. Ebből talán azt lehet leszűrni, hogy valami alakul kettejük között, de még nem akarnak elsietni semmit.

Míg Marics Peti a TV2-nek nyilatkozott, addig Kovács Gyopár az RTL Reggeli című műsorának a vendége volt. Nádai Anikó volt a bevállalós, és feltette a nagy kérdést, ami az egész országot foglalkoztatja, hogy vajon együtt van-e a színésznő a Valmar frontemberével.

„Marics Peti biztosan jól van. Jóban vagyunk a Petivel. Majd lehet, hogy hozzámegyek a klipben, nem tudom, majd nézzék meg, de csakis a klipben”

- nyilatkozta a színésznő.

Azt mindenesetre érdemes meglesni a videó végén, hogy Kovács Gyopár mennyire zavarba jött Nádai Anikó kérdésétől. Pedig számíthatott rá, hogy ez is szóba fog kerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás