promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit jelent a ValMar, Marics Peti és Valkusz Milán duójának neve? A válasz ott volt végig a szemed előtt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legendás popduó ezért választotta ezt a nevet.

Mindig érdekes lehet egy zenekar vagy énekes duó, esetleg egy énekes nevének eredete, hiszen rengeteget elárulhat esetleg a zeneakr létrejöttéről, vagy esetleg valamiféle egyedi történetet is elénk tárhat. A kilencvenes évek egyik legmenőbb zenekara volt a Backstreet Boys például, akik több mint 130 millió lemezt adtak el világszerte abban az az időszakban, amikor még a lemez uralta a piacot. Kevesen tudják azonban, hogy honnan jött a fiúk neve, a Backstreet igazából egy híres bolhapiac neve volt, amely egy igazi kis gyűlekezőpontja volt a fiataloknak Orlando-ban.

Ha azt mondjuk, hogy "Úristen", mindenki azonnal tudja, hogy a YouTube-on az elmúlt időszakban ez volt a zegyik leghallgatottabb szám, a ValMar gigaslágere, amelyben részt vesz Szikora Róbert is, szempillantás alatt hódította meg a magyar néplelket, ugrott egy rakat helyen az első helyre, és kitörölhetetlenül a magyar popkultúra egyik fontos eleme lett. Még az Irigy Hónaljmirigy is készített belőle paródiát.

Valkusz Milán és Marics Peti a nagy sláger óta már jónéhány újabb slágeren is túl van, és közben a YouTube mellett már a tévében is megjelentek, például a Sztárban Sztár című műsorban a TV2-n, versenyzőként vettek részt a műsorban, Marics Peti pedig már zsűriként is kipróbálhatta magát.

Valószínűleg az elkövetkező időszakokban is nagyon sokat találkozhatunk majd velük a közösségi média egyes platformjain és csatornáin, de tudjátok-e azt, hogy honnan jön a duó neve?

A válasz erre a kérdésre nagyon egyszerű, hiszen Marics Peti és Valkusz Milán neveinek kezdőbetűiből áll össze a ValMar, Valkusz és Marics csalédneveik első betűiből. Szóval a válasz tényleg ott hevert a szemetek előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás