promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az igazság pillanata: Tóth Andi őszintén bevallotta egy 223 karakteres üzenetben azt, ami korábban fél Magyarországot izgatta
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi egy üzenetben válaszolt azokra a cikkekre, amelyek tegnap születtek egy fotó kapcsán.

Tegnap szinte az összes médium beszámolt arról, hogy a Dancing with The Stars győztese egy közös képen tűnt fel Kárpáti Rebeka exével, Frohner Ferenccel, Fecóval. A kép úgy tűnik tehát, hogy találgatásokra adott okot. A 24 óráig elérhető Insta Story-s sztoriról mi is beszámoltunk egy cikkben.

Tegnap ezt írtuk:

"Az énekesnő és a fodrász nem csupán mezei közös képeket csináltak, de egyes fotókból sugárzik az intimitás, és az erotika; hiszen nem sok fodrász karolja így át a kuncsaftját"

De több médiatermék is kérdőjelekkel persze összeboronálta őket a nap folyamán. Tóth Andi azonban ma tiszta vizet öntött a pohárba, és válaszolt a légből kapott feltételezésekre, méghozzá az Instagramján, egy közös kép alatt, amelyen szintén Fecóval szerepelnek együtt.

Az énekesnő egy hosszabb üzenetben úgy reagált tehát a feltételezésekre:

"Mivel természetesen láttuk a cikkeket, mindenki nyugodjon le a p*csába. Feri már több mint 2 éve a fodrászom és emellett egy nagyon kedves barátom. Tudom, hogy én mindenkivel IS együtt vagyok, de most légyszi hagyjatok már"

Ha már "tiszta vizet a pohárba", az utóbbi időszak egyik legjobb kontentes vállalkozás a volt a Szeretlek Magyarország-on az a Youtube-os videósorozat, ahol sztárokat kötnek hazugságvizsgálóra, pár hónappal ezelőtt Tóth Andi volt a vendégük:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás