promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milyen egyetemre járt Marics Peti? Ezen a válaszon nagyon meg fogsz lepődni
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marics Peti korábban sokat beszélt erről a kérdésről.

Marics Peti az utóbbi időben elképesztő népszerűégre tett szert Magyarországon, a ValMar együttes egyik frontembere az érdeklődés abszolút előterében van, és mostanában meglehetősen sokszor láthatjuk őt a tévében is, miközben a YouTube-on a zenekar számai elképesztő számokat pörgetnek ki, a legismertebb számuk például már több tízmillió megtekintésnél jár, ami Magyarországon elkéepsztő teljesítmény. A Sztárban Sztár című műsorban például ő volt az egyik zsűritag a TV2-n, korábban pedig a színpadon áltt, és az ő produkcióját is értékelték a zsűritagok.

Korábban a sajtó sokszor Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatával volt tele, pár napja pedig kiderülhetett, hogy a ValMar énekesének új barátnője lehet, akit már névről is ismerünk, erről korábban mi is beszámoltunk egy cikkben, amelyben láthattok képet is a gyönyörű színésznőről:

Marics Peti annak ellenére, hogy még csak 27 éves lesz, elképesztő karriert tudhat a háta mögött. A zenével és az énekléssel már gyermekkorában megismerkedett, hiszen édesanyja az Operett Színház kórusában énekelt, később pedig az éneklés lett a hivatása is, de a tanulás is fontos szerepet töltött be az életében, erről pedig korábban egy Index-nek adott interjúban is vallott.

Azt is megosztotta a nagyközönséggel az Indexen, hogy ő volt korábban az osztály bohóca, aki imádott mosolyt csalni osztálytársai arcára, de arról is mesélt, hogy utálta a kirekesztést, épp ezért, ha új tanuló érkezett az osztály, igyekezett őt bevonni a közösség életébe. Szabadidejében rengeteget sportol, többek között Valkusz Milánt is teniszezés közben ismerte meg.

És hogy melyik egyetemre járt?

Spanyolból és testnevelésből érettségizett emelt szinten, majd felvételt nyert a Testnevelési Egyetemre, ahol pár szemesztert abszolvált is.

További érdekes részleteket a THEGG videójában hallhattok Marics Peti életéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás