promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a csinos színésznő Marics Peti új barátnője, nem csoda, hogy hamar szerelembe esett a ValMar énekese
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Marics Peti új szerelme.

Teljesen beárnyékolta a Sztárban sztár leszek! döntős időszakát Tóth Andi és Marics Peti szakítása. A bomba akkor robbant, mikor egy, a ValMar énekeséhez közelálló ismerős azt állította, hogy Petinek elege lett Andi féltékenységeiből, ezért elköltözött közös lakásukból. Az énekesnő ezzel szemben már azt mondta, hogy ő szakított, de nem akarta elárulni az okát; csak sejtelmesen, nyers stílusban utalt rá, hogy Marics valami olyasmit tett, amit nem tudott neki megbocsátani.

Rögtön szárnyra kelt a pletyka, hogy a ValMar sármos sztárja megcsalta Tóth Andit. Az internet népe összeboronálta Marics Petit azzal a csinos színésznővel, aki sokak szerint nem kicsit hasonlít Andira, és menyasszonyként szerepel a ValMar egyik új klipjében.

Kiderült, hogy a kérdéses színésznő nem más, mint Kovács Gyopár, akit több magyar sorozatban (A Tanár, Apatigris) láthattunk, emellett szerepelt a Rising Star című műsorban is; jelenleg a Kecskeméti Katona Józsez Nemzeti Színház társulatának tagja.

Mint kiderült, Peti és Gyopár követik egymást a közösségi oldalon, és gyakran kedvelik egymás képeit. Egy, a fiatalokhoz közel álló ismerős azt mondta, hogy a páros nemrég megjelent egy születésnapon, illetve a ValMar énekese már megnézte egy színházi darabban is kedvesét.

„Egy közös ismerősünk szülinapjára elhozta Petit is. Nagyon jól érezték magukat együtt, nekem úgy tűnt, nagyon szerelmesek...”

- nyilatkozott a neve elhallgatását kérő ismerős a Bors-nak.

Kovács Gyopár egyik kollégája is megerősítette, hogy szerelem dúl Peti és a színésznő között, hozzátette, hogy a színészi világ egy része már hetek óta tud a kapcsolatukról.

„Nagy téma volt bent hátul, amikor Peti eljött megnézni a színdarabot...”

Azt egyelőre nem tudni, hogy a fiatalok mikor fogják felvállalni végre a szerelmüket. Alább láthattok néhány képet Kovács Gyopárról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás