promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Marics Peti otthagyta Tóth Andit
Borítókép:  TV2 Sajtószoba
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marics Peti nem bírta tovább Tóth Andival.

Egy darabig úgy tűnt, Tóth Andi megtalálta végre a megfelelő párt magának, aki támogatja őt mindenben, átsegíti a nehézségeken, és akivel megpróbálhatja a közös életet. Marics Peti egy budai kertes házat bérelt ki az énekesnővel, aztán lett egy közös kutyájuk is, akit mindig magukkal vittek a Sztárban sztár élő adásaira is. Az elmúlt hetekben viszont elterjedt a pletyka, hogy nem mennek jól a dolgok a fiatalok kapcsolatában, és ezt most több informátor is megerősítette.

Olyan komoly válságba került Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata, amit már az egymást iránt érzett szerelmük sem tud megmenteni. Egy közös barátjuk szerint az énekesnő állandó féltékenykedése miatt romlott meg a viszonyuk: hiszen míg Andi egy nagyon ragaszkodó típus, Peti szereti, ha egy kapcsolaton belül is van szabadsága és szabad légtere.

„Ezt többször jelezte Andinak, de nem történt változás, és ebből elege lett”

- mondta a Blikk-nek az informátor, aki azt is elárulta, hogy a ValMar énekese már el is költözött a közösen bérelt ingatlanból, és a kutyát is otthagyta Andinál.

A TV2-ben egyébként már egy ideje nyílt titok, hogy tönkrement a fiatalok kapcsolata. A lap információi szerint a Sztárban sztár zsűritagjai már hetek óta külön érkeznek a stúdióba, a színfalak mögött nem is szólnak egymáshoz, és már azok az apró érintések, egymásra pillantások sincsenek meg a reklámszünetekben, amik az évad elején.

„Ennek a kapcsolatnak érzelmileg bizony vége lehet, de ők maguk egyelőre próbálnak kapaszkodni a látszatba, nem szeretnének a műsor ideje alatt a szakítással járó hercehurcával foglalkozni, szeretnék kivárni, hogy ne legyenek szem előtt”

- mondta az informátor, aki hozzátette, hogy Marics Petiben bár továbbra sem enyhült az Andi iránt érzett szerelem, azt az érzelmi nyomást, ami körülveszi őt ebben a kapcsolatban, egyszerűen képtelen volt már bírni.

FRISSÍTÉS: Tóth Andi egy Insta-videóban erősítette meg a szakításukat, de az már nem igaz, hogy Marics Peti hagyta volna őt. Az énekesnő kifakadt azon, hogy egykori szerelme közeli barátja ilyen undorító módon fecsegett róluk a bulvársajtónak, egyúttal tisztába rakta a dolgokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás