promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi kidobja Marics Petit még a házasság előtt? Ezen balhézott össze két Sztárban sztár rajongó
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik Sztárban sztár néző szerint Tóth Andi biztosan nem Marics Petivel fogja összekötni az életét, aztán jött a balhé.

Nem kevés izgalomban van részük azoknak, akik követik a Sztárban sztár kilencedik évadát a TV2 csatornáján. A legutóbbi adásban Schoblocher Barbara lett a nap győztese, így neki nem sok izgulni valója volt.

Sokak meglepetésére Oláh Ibolya is továbbjutott, pedig nem hozta a csúcsformáját az élő adásban. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, néhány kommentelő durván betámadta, és azzal vádolták az énekesnőt, hogy nem egészen tiszta fejjel állt színpadra a TV2 showjában. Végül a Sztárban sztárban Trap kapitány, illetve Sipos Tomi került a kiesés szélére, és utóbbi már nem lehet ott jövő héten a nézők szavazatai alapján.

Persze rengeteget cikkez a bulvármédia arról is, hogy mi lehet éppen Tóth Andi és Marics Peti között, akik ugyebár mind a ketten zsűriként vannak jelen a Sztárban sztár showjában. A nézőknek is feltűnt, hogy a sztárpáros elég rideg egymással, de hát lehet ennyire a munkájukra koncentrálnak. Ugyebár a Sztárban sztár stúdiójában nem is ülnek egymás mellett.

Lehet Tóth Andinak és Marics Petinek már kicsit elege van abból, hogy mindenki az ő kapcsolatukra koncentrál? Ugyebár főleg előbbi zavarta ez a múltban, hogy a média állandóan kíváncsi volt a magánéletére.

Most a kommentelők még jobban elmélyültek a pletykálkodásban, és terítékre került Tóth Andi és Marics Peti házassága. A Sztárban Sztár színpadán legutóbb Gubik Petra bújt Beyonce bőrébe, és énekelte el a szinglik himnuszát.

Marics Peti szerint, aki szingli, az rögtön elköteleződne, ezt a számot hallgatva. A TV2 bele is csempészte a videóba, hogy vajon a magyar előadó úgy érzi, hogy már megházasodna.

Nos, emiatt balhézott össze két kommentelő, mivel az egyikük szerint Tóth Andi biztosan nem Marics Peti mellett teszi le a voksát:

K.A.: Szerintem nem Andika lesz az, aki hozzád megy!!! (üzenve ezzel Marics Petinek)
Á.K.Gy.: Honnan tudod?
K.A.: Mert ő még tuti nem szeretne házasodni.
Á.K.Gy.: Ezt honnan tudod, mondta neked?
K.A.: Nem, nem mondta, de még fiatal, hogy most házasodjon.
Á.K.Gy.: 24 éves, már házasodhat.
K.A.: Senki nem mondta, hogy nem, de még a karrierje biztos fontosabb.

Aztán lehiggadtak a kedélyek, és mind a ketten elmondták, hogy amúgy semmi bajuk Tóth Andival.

Marics Peti és Tóth Andi amúgy január végén összeköltöztek, és állítólag nagyon jól haladnak köztük a dolgok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás