promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány: Oláh Ibolya részegen énekelt a Sztárban sztár-ban? Hajmeresztő vádakkal mocskolják az énekesnőt
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők szerint Oláh Ibolya ittas állapotban énekelt a Sztárban sztár legutóbbi adásában.

FRISSÍTÉS: Oláh Ibolya nem sokkal a botrány kirobbanása után a közösségi oldalán adott magyarázatot arra, hogy miért viselkedett olyan furcsán a legutóbbi adás során. Erről az alábbi cikkben olvashattok:

Rohamtempóban robog tovább a Sztárban sztár 9. évada. A vasárnapi adásban már a legjobb 6 versenyző állt színpadra, a tét pedig nem volt csekélység, hiszen az elődöntőbe jutásért küzdöttek az átalakuló hírességek. Ráadásul az eddigiektől eltérő módon most nem egy, hanem két produkcióval is elő kellett állniuk, ugyanis az önálló éneklés után egy párbajban is meg kellett mérettetniük magukat.

Bár a versenyzők közül mindenki most is igyekezett a maximumon felül teljesíteni, most is el kellett búcsúznunk valakitől. Az elsőkörös szavazás során kiderült, hogy a napi győztes a Zámbó Jimmyként lehengerlő teljesítményt nyújtó Schoblocher Barbara lett. A zsűri most is megmenthetett valakit: Gubik Petra, Trap kapitány, és Sipos Tomi közül a Beyonceként brillírozó énekesnőt juttatták tovább. A nézők Sipos Tominak küldtek kevesebb szavazatot, így az Irigy Hónaljmirigy tagja esett ki az elődöntő kapujában.

A nézők nem igen értenek egyet ezzel az eredménnyel, sokan a műsor közösségi oldalán adtak hangot az elégedetlenkedésüknek, úgy gondolják, hogy inkább Oláh Ibolyának kellett volna kiesnie. Úgy látszik, az énekesnő annyira megosztja a nézőket, hogy egyesek képesek hajmeresztő teóriákat is gyártani csak azért, hogy bemocskolják a versenyzőt.

Igen nagy botrány van kialakulóban a Sztárban sztár körül, ugyanis a nézők azt állítják, hogy Oláh Ibolya részeges, ittas állapotban, vagy bedorogzva állt ki a színpadra.

„Sajnos az elejétől rá szavasztam, bizalmam volt iránta, de már bánom, egy részeges, narkósra sosem!!!”

„Mintha be lenne lőve! Vagy beivott? Mint aki nincs nyomon! Pedig eddig szerettem!”

„De miért volt hulla részeg, és miért jutott tovább már megint?”

„Elég fura Ibolya. Isten bocsássa meg, de olyan, mint aki részeg vagy drogos”

„Szegény Ibolya vagy piás, vagy valami más hatása alatt volt, a világát sem tudta”

Oláh Ibolya ettől eltekintve is nagyon sok negatív véleményt kap a nézőktől. Egyesek szerint Sipos Tomi jobban megérdemelte volna, hogy továbbjusson az elődöntőbe, míg mások attól félnek, hogy Ibolya győzelme már most el van könyvelve.

„Ő meddig rontja még itt a levegőt??? Ugye nem akarják vele megnyeretni ezt az évadot, mint legutóbb a civil változatot Danikával?”

„Nem látja a szerkesztőség meg az emberek is, hogy Ibolya K.O? Már nem először..azonnal haza kellett volna küldeni...pia, vagy szer hatása alatt volt ...ja neki mindent lehet???????????? Durva! Nem tominak kellett volna kiesni, a legjobban hozta a szerepét!”

„Eredményhirdetésnél alig tudott le menni a többiekhez! Tillán is látszott egy pillanatra az aggodalom, hogy vajon megtudja e oldani egy esés nélkül! Elég nagy kő esett le a szívéről mikor leért Ibolya!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás