promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oláh Ibolya kitálalt a részegbotrányról, ezért viselkedett furcsán a Sztárban sztár elődöntőse
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Oláh Ibolya megtörte a csendet, miután megvádolták azzal, hogy részegen lépett a Sztárban sztár színpadára.

Oláh Ibolya már biztos ott lesz a Sztárban sztár 9. évadának elődöntőjében; sőt, egyesek szerint már most biztos, hogy az énekesnő a döntőben is ott fog állni. A rajongók szerint nagy esély van arra, hogy az egykori Megasztáros kerüljön ki a műsor végén győztesként, ám vannak, akik ennek nem örülnének.

A Promotions a napokban megírta, hogy a legutóbbi adás után gyűlöletes kommentek özönlötték el a produkció közösségi oldalát. Nagyon sok néző azzal vádolta meg Oláh Ibolyát, hogy részegen, bedrogozva állt ki a színpadra. Ezt amiatt gondolták, mert kicsit furcsának találták az énekesnő viselkedését.

A kommentcunami aztán hatalmas botrányt szült, csak ide kérdése volt, hogy Ibolya mikor reagál ezekre a súlyos, gyalázkodó vádakra. Nem is telt bele sok időbe, az énekesnő a saját közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben megmagyarázta az adásban látottakat, és azt is, hogy miért viselkedett olyan furán. Oláh Ibolya szavait változtatás nélkül közöljük:

„Kedveseim! Nagyon sokan írtatok rám, hogy aggódtok értem. Való igaz, nagyon kemény hetek vannak mögöttem. A Sztárban Sztár szuper izgalmas próbái, a rengeteg tanulás mellett a napi ingázás vidékről a próbákra és előadásra kicsit kivette belőlem az energiát. Éjszakánként az autópálya mellett a benzinkutas csodálkozva néz rám, nem érti mit keresek ott minden nap. Tudjátok, erős vagyok, hétfőn pihenni is tudtam és már ezerrel készülök a hétvégére. Élvezem a sok átváltozást, volt jó néhány dal, amit nagyon szerettem. A csapat, aki a felkészülésünket segíti, nagyszerű munkát végez, csodálom őket! Nagy köszönet nekik és mindenkinek, aki értünk és velünk dolgozik! Szorítsatok nekem, sokat számít nekem a szeretetetek, erőt ad!”

Oláh Ibolya ezzel pontot is tett a botrány végére, és kielégítő magyarázatot adott a műsorban látottakra. A poszt alatt rengeteg pozitív hangvételű kommentet kapott, amikkel a rajongók biztosították az énekesnőt arról, hogy továbbra is szurkolnak neki, és bíznak benne, hogy valóban ő fogja megnyerni az idei évadot.

A Sztárban sztár 9. évadának elődöntője vasárnap este lesz a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás