promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi nélkül folytatódik a Sztárban sztár? Előkerültek Meghan Markle meztelen képei
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi hibája miatt kirúghatják a Sztárban sztár-ból, a Cápák között lekerül a képernyőről, és meztelen képek kerültek elő Meghan Markle-ről, amiket ő maga csinált. Heti hírösszefoglaló.

Tóth Andi kolosszális hibát vétett a Sztárban sztár legutóbbi adása során. Az énekesnő nem ért vissza időben a reklámszünet után, így aztán nélküle kellett elindítani az élő műsort. Emiatt komoly következmények is várhatnak Andira, akár ki is rúghatják a produkcióból.

Bombaként robbant a bulvárhír, hogy Peller Anna is válik a férjétől, de az okait sokan csak találgatni tudták. Sikerült utánajárnunk a miérteknek, majd rögtön meg is írtuk, mi áll a sztárpár tönkrement házasságának hátterében.

Meghan Markle igen megosztó személy nemcsak Nagy-Britanniában, de az egész világon. Harry herceg feleségéről kevesen tudják, hogy annak idején meztelen fotók készültek róla; mi több, ezeket az intim felvételeket ő maga készítette egy tengerparton. Most ismét előkerültek.

Néhány magyar szinkronszínész teljesen összeforrt egy-egy hollywoodi sztárral, többek között az a művész is, aki már régóta Adam Sandler állandó magyar hangja. De ki is ő, és hogy néz ki? Ez az, amit sokan nem tudtak mind ez idáig. Hát mi most megmutatjuk!

Eljött a pillanat, amikor búcsút kell intenünk a Cápák között-nek. Bár az RTL már megnyitotta a jelentkezést a 6. évadba, most lekerül a képernyőről az ország kedvenc üzleti showműsora. Azt is tudjuk, mikor lesz az utolsó adás.

2013-as dráma balesete óta csak kevesen láthatták a Forma-1 legendáját, Michael Schumachert, akit felesége börtönben tart. Most egy igen drámai bejelentés érkezett a világbajnok pilóta házastársáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás