promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Logó cici, hegyes bimbó: előkerültek Meghan Markle meztelen képei, amiket ő maga készített
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle meztelen képeket készített magáról.

Meghan Markle színésznőként tevékenykedett, mikor megismerkedett a brit királyi család botrányhősével, Harry herceggel. Meghan 2002-ben kapta meg első szerepét a General Hospital című sorozatban, amit aztán további munkák követtek: láthattuk a Century City-ben, a Cuts-ban, a Love-ban, a The War at Home-ban , a Knight Rider-ben, de még a Castle-ben is.

Igaz, ezek csak kisebb szerepek voltak, az igazi ismerettséget a Suits (Brilliáns elmék) című drámasorozat hozta meg neki 2011-ben. Ebben a szériában Rachel Zane jogi asszisztenst alakította, akinek eleinte minden vágya, hogy ügyvéd lehessen. 2013-ban aztán főszerepet kapott a Random Encounters vígjátékban, 2014-ben pedig az Anti-Social krimiben játszott Gregg Sulkinnal együtt. Utoljára a Suits 7. évadában játszott, aztán végleg búcsút intett a színészi pályának.

Ezt követően lett ő királyi fensége, Sussex hercegnéje, Dumbarton grófnéja, Kilkeel bárónéja, miután megismerkedett Harry herceggel. Mint kiderült, a herceg már jóval az első találkozásuk előtt nagy rajongója volt Meghannek, hiszen látta őt a Brilliáns elmék-ben, és "ideális nőként" jellemezte azt a karaktert, akit a sorozatban játszott. A fiatalok 2016 júniusa óta alkotnak egy párt, az esküvőjükre a windsor-i Szent György-kápolnában került sor 2018. május 19-én.

Akkoriban egy kis ideig úgy tűnt, nem is lesz esküvő, ugyanis nem sokkal a ceremónia előtt megfenyegették a brit királyi családot, hogy közzéteszik azokat a meztelen fotókat, amik Meghan Markle-ről készültek, és a birtokukban vannak. A britek közül ezek után többen is tiltakoztak az ellen, hogy a királyi család befogadjon maguk közé egy olyan nőt, akiről aktfotók készültek a múltban; az esküvő végül meg lett tartva, és a botrány kirobbantói pedig felrakták az internetre az intim képeket, amik a mai napig megtalálhatók.

Ezek a meztelen fotók egy tengerparton készültek, ráadásul Meghan maga csinálta őket. Harry herceg felesége mélyen behajol a kamera elé, miközben csak egy bikini alsó takarja el a szentélyt. A cicik és a mellbimbók azonban teljesen fedetlenül huncutkodnak, így bárki megcsodálhatja, milyen keblekkel áldotta meg az élet Meghan Markle-t.

Az aktfotók IDE kattintva nézhetők meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás