promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kilakoltatták Harryt és Meghant, III. Károly mennydörgő haraggal sújtott le a házaspárra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezzel vége Harrynek és Meghannek, egész Angliából tessékelték ki őket a király parancsára.

„Harrynek és Meghannek Angliában vége”

- közölte egy, a Buckingham-palota ügyeiben jártas forrás a The Sun-nak.

Az a döbbenetes hír járja, hogy III. Károlynak végleg elege lett a házaspár botrányaiból és cselvetéseiből, ezért úgy határozott, hogy azonnali hatállyal kilakoltatja őket a Frogmore udvarházból; mi több, egész Angliából kiutasítja fiát és menyét.

A The Sun értesülései szerint a brit uralkodónál az tette fel az i-re a pontot, hogy januárban megjelent Harry megosztó memoárja, a Tartalék, amiben a királyi család legbensőségesebb titkairól rántja le a leplet: bátyját, Vilmos herceget bántalmazással vádolta meg, Károlyt érzelmi elhanyagolással, míg a brit népet azzal, hogy feleségét szándékosan "terrorizálták ki" Angliából. Bár a megjelenése után rögtön az eladási listák élére tört, a Tartalék-ot elég sokan támadják azért, amikről Harry ír benne.

A brit királyi család szégyenfoltja 400 oldalon keresztül regéli, hogy milyen borzasztó élete volt, és hogy mennyire igazságtalannak érzi, hogy nem ő lesz a király.

Annak ellenére, hogy a királyi család tagjainak béküléséről lehetett hallani, és állítólag III. Károly is meghívta volna Harryt és Meghant a koronázási ceremóniára, most teljesen más hír terjed a világban. A király ugyanis hivatalosan is kitessékelte fiát és menyét a Frogmore Cottage-ból, amit a házaspár 2,5 millió fontért újított fel magának. Az udvarházat András herceg kapja meg, akit eddigi otthonából, a Royal Lodge-ból rakott ki Károly.

Ám ez csupán a jéghegy csúcsa: ugyanis Harryt és Meghant arra is felszólították, hogy az összes holmijukat vigyék el Angliából, vagyis az egész országból kipaterolták őket. Ezek után ne is várja senki, hogy a házaspár meg fog jelenni III. Károly megkoronázásán, az uralkodó haragja most minden kétséget kizáróan nemcsak padlóra küldi Harryéket, de egy életre elvágja annak a lehetőségét, hogy valaha is béke legyen a brit királyi családban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás