promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly király meglepő bejelentést tett a koronázásával kapcsolatban, ilyen meglepetésre kevesen számítottak - megható jelenetek lesznek majd a ceremónián
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly király igazán szívmelengető akcióra készül a koronázáson.

Már nagyon közeledik Nagy-Britannia nagy napja, amikor is III. Károly király fejére kerülhet a korona. A ceremónia kapcsán egyre több hír lát napvilágot, rengeteg információ érkezik a májusban tartandó nagy napról. Ám mindenekelőtt a publikumot is elsősorban az érdekli, hogy vajon a nagy nap alkalmával a szigetországba látogat-e Meghan Markle és Harry herceg. A dologra biztosan majd csak a ceremónia előtt kapunk választ.

Most az derült ki, hogy őfelsége meglepő döntésre szánta el magát, és váratlan bejelentést tett. A 74 éves uralkodó most arról számolt be, hogy a nagy napon néha apja, Fülöp herceg emléke előtt is tiszteleg majd, méghozzá nem is akárhogyan. Kevesen tudnának ilyen nagyszerű megemlékezést tető alá hozni, mint Károly király.

Mégis mi lesz majd ez a megható jelenet a koronázáson?

Nagy-Britanniában arról írnak az újságok, hogy Károly szertartásán 12 új zenemű fog megszólalni majd, ezeket mind a nagy napra szánták. Mindegyik mű megkomponálására maga, az uralkodó adott megbízást. III. Károly egyenesen a világsztárt, Lloyd Webber musicalszerzőt bízta meg egy olyan mű megírásával, amellyel Fülöpre emlékezik majd meg a királyi család.

Eze egy görög ortodox zenemű lesz, hiszen Fülöp herceget gyermekkorában ortodoxnak keresztelték meg. Kevesen tudják, de Fülöp még Görögországban, Kordun látta meg a napvilágot, hiszen édesapja, András görög királyi herceg volt, majd csak később űzik el a családot Görögországból.

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás