promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: lekerül a Cápák között a képernyőről, és egy másik műsor is repül
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennyi volt a Cápák között-nek, de nem csak az RTL sikerműsora távozik.

Ahhoz képest, hogy elindult a Sztárban sztár 9. évada, semmiben sem befolyásolta a Cápák között nézettségét. Az üzleti showműsorral nagyot kanyarított ismét az RTL, stabil számokkal folyamatosan a legnézettebb műsorok toplistájának élvonalában áll.

Pontosabban állt, ugyanis a kezdeti siker mostanra teljesen kifulladni látszik:

a legutóbbi adást például már csak 227 111-en követték figyelemmel a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban, ami csak a 10. helyhez volt elegendő. Ha pedig a teljes lakosságot nézzük, még elkeserítőbb a helyzet, ugyanis 532 323 nézővel a 32. helyen végzett a produkció.

Elképzelhető, hogy a nézők már megunták a pénzkunyeráló vállalkozók és befektetők stúdióbizniszeléseit, ami nem is lenne meglepő, hiszen az 5. évad az eddigi leghosszabb szezon volt ebből a műsorból. Akik a kezdetek óta követik a Cápák között-et, emlékezhetnek rá, hogy míg az első évad 9., addig a második, harmadik, és negyedik évad 10-10 epizódból állt. Ehhez képest az idei szezon lényegesen több adásból áll, de már tudjuk, mikor lesz az utolsó.

Már csak két hétig lesz velünk az üzleti showműsor, ugyanis a Cápák között 5. évada április 2-án, vasárnap este véget ér.

Viszont nem kell végleg búcsút intenünk a showműsornak, hiszen már elindult a jelentkezés a 6. évadra; aki úgy érzi, szívesen adná elő üzleti tervét a Cápáknak, tekintse meg a jelentkezésre buzdító videót, és ne várjon tovább, hiszen a lehetőség nyitott.

Azonban nem csak az RTL-nél fut ki egy kiemelt produkció, a TV2-nél is lekerül valami a képernyőről. A Hazatalálsz című magyar, napi sorozat január 23-án debütált a csatornán, de nem mondhatni, hogy annyira megkedvelték volna a nézők ezalatt a 2 hónap alatt. A produkció folyamatosan közepes nézettséggel futott hétköznap esténként, így aztán nem is tudni, hogy lesz-e belőle 2. évad.

A jelenleg is futó 1. évad utolsó epizódját március 31-én, pénteken láthatjuk majd a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás