promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ekkora baromságot!” - óriási népharag zúdult a Cápák között-re, kegyetlenül szidják a 19 éves influenszert
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 19 éves Nadin találmánya hatalmas felháborodást okozott a Cápák között nézőinél.

A Cápák között legutóbbi adásában több Cápát dobtak vissza a vállalkozók, mint amennyit magukkal vittek volna. Chrobák Adrián egy vegán tisztítószerrel, a papírzacskós tablettával érkezett a stúdióba. A Cleanspire termékcsalád olcsóbb, környezettudatosabb és kevesebb helyet foglal, mint a versenytársak termékei, ez utóbbi tulajdonság főként a nagyobb takarítócégek raktározás-kapacitásai miatt válik érdekessé.

A Cápákat meggyőzte Adrián felkészültsége és szakmai rálátása, Lakatos István pedig egy igazán extra ajánlattal állt elő: egy forintot nem fizet, de mekkora részesedést kap, ha a piacon lévő legnagyobb céget "megszerzi" neki? A vállalkozó, aki "ajtónyitásért érkezett" elutasította az ajánlatot, amire Moldován András rögtön tett egy fél ajánlatot, amihez Lakatos István is társult. Balogh Levente egy még kedvezőbb ajánlattal állt elő.

Mivel a 6-6 százalékos üzletrésszel kapcsolatos vállalkozói ellenajánlatot a Cápák nem fogadták el, végül nem jött össze a befektetés, de a nagyhalak egyértelmű véleménye, hogy ez a vállalkozás sikerre van ítélve.

Az adás legérdekesebb pitche kétségkívül a 19 éves Csomós Nadinhoz köthető, ugyanis a fiatal influenszer olyan terméket álmodott meg, ami biztonságosabbá teszi a bulizást: a Sassy egy olyan saját formatervezési mintaoltalommal rendelkező hajgumi, amit tetszőleges méretű és formájú poharakra helyezni, ezzel pedig megnehezül a különböző kábítószerek, partydrogok pohárba juttatása, ami nagyon gyakori a szórakozóhelyeken és főleg fiatal lányokat érint.

Minden Cápát lenyűgözött a fiatal tehetség, kivétel nélkül mindenki állást is ajánlott neki, Lakatos István még egy jövőbeli, tartalomgyártással kapcsolatos befektetést is megígért. Balogh Levente viszont konkretizált: egy egymillió forintos fix megbízást ajánlott fel Nadinnak, hogy cégeiről tartalmakat gyártson a közösségi médiában.

Bár a hajgumiba nem fektettek bele, Csomós Nadin végül jobb ajánlatokkal és lehetőségekkel távozott, mint amiért érkezett. A nézők között azonban komoly népharagot szült az influenszer terméke, a Cápák között közösségi oldalát gyakorlatilag elözönlötték a felháborodott kommentek.

„Ekkora baromságot!!! Kiakadtam tőle!!!! Hajgumi!!!!!”

„Máskor egy ilyen szintű "találmány" esetén kőkemény oltásokat dobálnak, meg szétfikázzák az illetőt úgy, hogy az megszégyenül majdnem. Na ennyit számít az, hogy egy kis törékeny, cukimuki influenszerke van ott”

„Ez az érzelmeskedés... bezzeg a hajszálas hajgumi a pohárra, az senkinek sem szúrt szemet!”

„A kiscsaj csak a kinézete miatt kapott állást”

„Kislányom ha bulizni mész az este (haj)gumi legyen nálad. Semmit nem talált fel, ráadásúl hajszál van az italában”

Egyes nézők azt is írták, hogy Nadin nem is talált fel semmit, hiszen ilyen pohárvédőt már régóta lehet kapni. Hozzá kell tenni, hogy az influenszer nem is állította, hogy ilyen bulikellék nincs még a piacon, de hajgumi formájában még nem csinálta meg senki rajta kívül.

„Csak pislogtam....a "találmányon" . Valaki elmondhatná az ifjú hölgynek, hogy a tömény gamma-hidroxi-butirát adagja 0,2 ml, ami ellen ez nem véd. Flunitrazepam ellen sem...elég a szívószálra juttatni szemcseppentővel. Esti bulizásnál ne hajgumi legyen nálad”

„Jó találmány, de ennyiért az eredetit sokkal jobb minőségben megkapni egyedi logóval, egyesével csomagolva. Tömeggyártásban, olcsón, repiajándéknak szuper lenne!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás