promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért válik Peller Anna és Mikike, megdöbbentő okokat soroltak fel
Borítókép:  Youtube / Screenshot - Esküvő Classic Magazin
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nevetve, egymást biztosítva támogatásukról, videóban jelentették be Pellerék, hogy válnak. 

Nincs fél éve, hogy Peller Anna testvére Peller Mariann Instagramon osztotta meg követőivel a hírt, miszerint férjével válnak. Így talán még sokkolóbb, hogy Anna testvére nyomdokaiba lépve a különélés mellett döntött férjével Mikikével. Házasságukat a nyílvánosság előtt élik, ezért érezték fontosságát, hogy az életüket szemmel követők tőlük tudják meg, hogy külön utakon folytatják életüket. 

Nem csak a válás tényét, de az okokat is felsorolták, többek között fő érvnek azt jelölték meg, hogy egymásra leginkább testvérként tekintenek.

"Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket"

A szomorú bejelentést viszonylag jó kedélyűen és egymást támogatva jelentették be, mkiszerint továbbra is szerveznek közös programokat, gyermeküket közösen nevelik tovább és egymás 50. születésnapját is megszervezik a másiknak. Mindent megpróbáltak, hogy helyrehozzák kapcsolatukat, még párterápiára is jártak, de nem sok sikerrel.  Lukács Miklós és Peller Anna 14 éve házasok, mely házasságból egy gyermekük született, Annabella.

Talán további szomorú érdekesség, hogy ők is szerepeltek 2016-ban  a Nyerő Párosban, és a dolog furcsasága, hogy a szereplő párosok közül azóta már a 85%-a elvált vagy szakított.

Ha kíváncsi vagy a bejelentésre az alábbi videóban meghallgathatod a házaspár nyilatkozatát, amellyel a továbbiakban nem kívánnak tovább "haknizni"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás