promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Darabokra szedik a nézők a TV2-őt, és nem csak Alekoszt döngölték a földbe
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy sok rajongót fog veszíteni az Ázsia Expressz negyedik évada.

Krausz Gábor nem olyan rég rengeteg mindent leleplezett, hogy mi folyik a háttérben a TV2 stúdiójában. Ezzel le is zárult a Séfek séfe friss szezonjának a forgatása, mivel Ördög Nórának már el is kellett utaznia az Ázsia Expressz negyedik évadának a felvételei miatt.

Ördög Nóra beszámolt arról is, hogy először ugyebár Budapesten forgatott, aztán Finnországban járt egy téli vezetéstechnikai tanfolyam miatt, most pedig a kemény mínuszokból irány a nagy meleg, mivel Mexikóban és Guatemalában veszik fel az új Ázsia Expresszt.

Az előző évadot a Való Világ 10-ből ismert VV Moh nyerte meg a párjával, Halastyák Fannival (Nemazalány). Utóbbi a Sztárban sztárban is elindult, de nem lett akkora sikere, mivel kiesett, amikor szembe került Kiss Ernő Zsolttal. VV Moh anno azt is elárulta, hogy azért váltott csatornát, mert nem igazán számoltak vele az RTL-nél, de a részéről nem volt harag ebből.

Mivel elindult a repülőgép, így a TV2 a mai napon le is leplezte, hogy kik lesznek az Ázsia Expressz negyedik évadának a játékosai. A névsor most így néz ki:

Kucsera Gábor – Tóth Dávid;
Kempf Zozo – Pető Brúnó;
Hegyes Berci – Vágner Fanni;
Nagy Alekosz – Varsányi Réka;
Völgyi Zsuzsi – Kunovics Katinka;
Sipos F. Tamás – Sipos Dani;
Kecskés Enikő – Kafiya Rea Milla

Tehát valamelyik páros a celebek közül bizony 10 millió forinttal lesz gazdagabb, de hát tudjuk nagyon jól, hogy oda hosszú az út.

A TV2-őt már elég sokan betámadták a kommentelők, és két szereplő van, akit nagyon nem viselnek el a nézők. Az egyikük Völgyi Zsuzsi, a másik pedig természetesen Alekosz.

„Völgyi Zsuzsa elég volt Farmban, már ott leszerepelt, erre itt is…”

„Nincs miért és kiért nézni. Ez a társaság az előzőnél is rosszabb.”

„Alekosz? Ez komoly?”

„Völgyi Zsuzsi szétsírta magát a Farmban is, hogy mennyire hiányzik neki a kislánya...de van az a pénz...Az viszont, hogy Alekoszt együtt említik sportolókkal, versenytáncosokkal az eléggé groteszk.”

- írták a topkommentelők.

Természetesen az előző évadnál is voltak elégedetlenkedők, és ilyenkor megy a zúgolódás, hogy kik nem szimpatikusak a nézőknek. Biztosan lesz olyan páros is, aki közel fog kerülni a szívükhöz. Persze Alekosz már kikötötte, hogy ő nyerni jött, semmi másért.

Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása a napokban kezdődik Mexikóban, majd pár hét múlva Guatemalában ér véget. Ugyebár, hogy a TV2 műsorra tűzze az új évadot arra még bőven várni kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás