promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyes az IKEA sikerterméke, egy gyerek sincs biztonságban mellette

Életveszélyes az IKEA sikerterméke, egy gyerek sincs biztonságban mellette

Élet

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fulladásveszélyes játékot hív vissza az IKEA.

Sok vásárló találkozhatott már a magyarországi IKEA-ban is a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékkal, amibe a gyerekek azonnal bele tudnak szerelmesedni. Ilyenkor a szülő nem tehet mást, mindenképpen meg kell neki venni, de talán mégsem kellett volna.

Persze a vásárláskor még senki sem sejthette, hogy ez a játék életveszélyes is lehet, ugyanis az IKEA most arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják tovább ezt a terméket, és minél hamarabb vigyék vissza bármelyik áruházba, ahol természetesen visszakapják a teljes vételárat.

„Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat. Mindezek ellenére az IKEA tudomására jutott, hogy a játékon lévő kis szegecsek kilazulhatnak, ami fulladásveszélyt okozhat, különösen kisebb gyermekeknél, ezért visszahívja a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot”

- írja a keddi közleményében az IKEA.

Ezt a fulladásveszélyes játékot Magyarország bármelyik IKEA-jába vissza lehet vinni, de nem kell nyugtával vagy számlával igazolni a vásárlás tényét. Az IKEa közzétett egy fotót is a gyerekjátékról:

(Fotó: IKEA)

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás