promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyes az IKEA sikerterméke, egy gyerek sincs biztonságban mellette
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fulladásveszélyes játékot hív vissza az IKEA.

Sok vásárló találkozhatott már a magyarországi IKEA-ban is a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékkal, amibe a gyerekek azonnal bele tudnak szerelmesedni. Ilyenkor a szülő nem tehet mást, mindenképpen meg kell neki venni, de talán mégsem kellett volna.

Persze a vásárláskor még senki sem sejthette, hogy ez a játék életveszélyes is lehet, ugyanis az IKEA most arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják tovább ezt a terméket, és minél hamarabb vigyék vissza bármelyik áruházba, ahol természetesen visszakapják a teljes vételárat.

„Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat. Mindezek ellenére az IKEA tudomására jutott, hogy a játékon lévő kis szegecsek kilazulhatnak, ami fulladásveszélyt okozhat, különösen kisebb gyermekeknél, ezért visszahívja a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot”

- írja a keddi közleményében az IKEA.

Ezt a fulladásveszélyes játékot Magyarország bármelyik IKEA-jába vissza lehet vinni, de nem kell nyugtával vagy számlával igazolni a vásárlás tényét. Az IKEa közzétett egy fotót is a gyerekjátékról:

(Fotó: IKEA)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás