promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kiesett a pofákat vágó” - pezsgőt bontottak a Sztárban sztár nézői, miután távozott Nemazalány
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesült a nézők akarata, egyértelmű döntés született.

Még a műsortól való búcsúzás előtti utolsó pillanatokban is pofákat vágott Halastyák Fanni, azaz Nemazalány, akit már a korábbi adásokban is megütött a kiesés szele. Tegnap végül teljesül a nézők akarata, ő lett a kieső versenyző a Sztárban sztár című műsorban. 

Halastyák Fanninak az este a Tankcsapda frontemberét, Lukács Lacit kellett utánoznia, mely az eddigi teljesítményéhez képest nem sikerült rosszul, de a nézők szimpátiáját így sem tudta elnyerni. A lányról sokan megjegyezték a különböző közösségi oldalakon, hogy flegmának, undoknak és unottnak tűnik, bármit is tesz, így nem tartották őt bent sokáig. 

"Nem hiszem el...VÉGRE"

"Végre..Hála istennek. Kiesett a pofákat vágó."

"Már éppen itt volt az ideje. Az első adásban neki kellett volna kiesni."

"Ennek a lánynak mindig olyan flegma,unott feje van! Minek ment oda, ha nem tudja élvezni amit csinál!"

"Borzasztó szegény,remélem ma már kiesik. Nem tudom miért tartja bent eddig a Tv2"

- írták a kommentelők az Instagramon.

De más izgalmas dolog is történt a műsorban. LÁthattuk Tóth Andi megújult, frufrus frizuráját és ismét kellően kivágott ruháját, de megtudhattuk azt is, hogy Oláh Ibolya és Judy nagy barátnők lettek a műsor alatt. Judynak egyébként pont Oláh Ibolyát kellett utánoznia a másorban, és ő elő is adta a Magyarország című dalt, melyen Lékai-Kiss Ramóna és Marics Peti is elérzékenyült. 

Nemazalánnyal végül Kiss Ernő Zsolt és Molnár Tibi került be a veszélyzónába, Kamarás Iván most megúszta, de tényleg mindent beleadott a Maszkos előadásába. 

Az egész estére jellemző volt egyébként, hogy a zsűritagok bekeményítettek a pontozást illetően, és nagyon nehéz volt bárkinek is maximális pontszámot kapnia. Gubik Petrának sikerült egyedül. Nótár Mary előadása a zsűritől és a közönségtől is maximális pontot kapott. 

Marics Peti hozta a formáját, egyszer még arra is felhívta a figyelmet, hogy beszéd közben köpött egyet, de nem jött zavarba ettől az apró malőrtől. Zenésztársa jóbarátja Valkusz Milán most úgy érezte nem teljesített olyan jól a Chuck Berry produkcióval, de a nézők megmentették a fiút. 

De ha már meglepetések, az is kiderült, hogy Olág Ibolya tud táncolni, legalábbis Bruno Marsként nem állt egyhelyben a színpadon. És ha már tánc, Schoblocher Barbara Michael Jacksonként felszántott aa színpadot, mely a zsűri szerint a 

"valaha volt legjobb női Michael Jackson utánzás volt a műsorban".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás