promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesz*rom-stílust hiányoltak Nemazalánytól, meg is sértődött a zsűri kritikáitól
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Nem csak Tóth Andi dekoltázsa rúgta be a show-t.

Vasárnap este ismét elindult a Sztárban sztár, immár a 9. évaddal. Az este több meglepetést is hozott, az énekesek pedig most is kitettek magukért. A végeredmény mindenki számára megdöbbentő volt, de a nézők így döntöttek.

A megújult zsűriben Kökény Attila, Marics Peti, Tóth Andi, Lékai-Kiss Ramóna és Papp Szabi ül, és nem fogják vissza magukat. Bár voltak meglepően érzelmes pillanatok is, Marics Peti és Kiss Ramóna többször is elérzékenyült, mégpedig Schoblocher Barbara és Judy produkciói alatt. 

Az este abszolút kedvence, az utolsóként színpadra lévő volt Megasztáros, Oláh Ibolya lett, aki Freddie Pioneer című dalával a zsűrit is és a közönséget is állva tapsolásra késztette. Bár a produkció végén Kiss Ramóna elmondta, hogy ő magától nem állt volna fel, mert szerinte ezt a feladatot a kisujjából rázta ki Oláh Ibolya.

[[c2]]

A legkevesebb pontot a zsűritől Halestyák Fanni (Nemazalány) kapta, aki Tóth Andit utánozta és a Néztek című számot adta elő, kissé hamiskásan. Bár Andi a védelmére kelt, és azt mondta, ezt a dalt még ő maga sem tudja előadni kétszer ugyanúgy. Nemazalány a produkció után láthatóan nehezen viselte a kritikát és grimaszolva hallgatta az értékelést, mely után a nézők jól ki is osztották őt Facebookon.

„Ki kellett volna esnie....hiába vágta a pofákat....sz..r volt!”

– írták.

Tóth Andi egyébként egy merész bőrruhában ült a zsűriasztalnál, mély dekoltázzsal, és a bevonuláskor megmutatta combjait is, Kökény Attilát pedig Tilla szaloncukornak hívta, csillogó öltözékére utalva ezzel.

Az este kiesője Kamarás Ivánnal szemben Zdroba Patrik lett, aki mindent beleadott Anastacia utánzásba, és többször is hangsúlyozta, hogy meg akarja nyerni ezt az évadot, végül a nézőktől mégis ő kapta a legkevesebb szavazatot a második körös szavazásban.

Az este legnagyobb meglepetése Trap Kapitány, vagyis Molnár Tibi és Schoblocher Barbara lett, előbbi egy rapdallal, utóbbi egy Kovács Kati produkcióval lépett színpadra, melyekért mindketten maximális pontszámot kaptak. De 50 pontot kapott még Tarján Zsófi Bangó Margit előadása is, és a már említett Oláh Ibolya.

Zdroba Patrik a Mokkában is vendégeskedett ma reggel, ahol a műsorvezetők kijelentették, hogy nem értik miért ő ül most itt, mikor nem ő volt a leggyengébb az este.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás