promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: Peller Mariann összejött a magyar Jason Momoával?
Borítókép:  TV2/Youtube/Screenshot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Redditen jelent meg a fotó.

A híres közösségi oldalon, a Redditen jelent meg egy bulvárosabb hangvételű csoportban, a talk_hunfluencers-ben egy kép, amelyen azt lehet látni, hogy Peller Mariann és Megyeri Balázs kicsit közelebb kerülnek egymáshoz. Megyeri Balázs sokaknak onnan lehet ismerős, hogy ő a Trónok Harca-sorozat és az Aquaman-filmek főszereplőjének, Jason Momoának elsőszámú európai dublőre. Az elmúlt években számos nagyon híres színésszel dolgozott már.

A Redditre nemrégiben felkerült fotó mellé a felhasználó azt írta, hogy:

"Pe..er Mariann elvált? Nem tudtam, hogy már új kapcsolata van..."

A két napja a közösségi oldalra feltöltött fotó amúgy Budapest egyik legismertebb szórakozóhelyén, az A38-on készült. A képhez amúgy több tucat hozzászólás is érkezett az eset kapcsán, ezeket IDE kattintva lehet elolvasni.

A képpel kapcsolatban megkerestük Megyeri Balázst, ha reagált, frissítjük majd cikkünket.

Frissítés:

Megyeri Balázs válaszolt a Promotions.hu-nak:

„Mókás egy dolog, de hízelgő. Peller Mariann a legjobb lánybarátom, Öcsém párja mellett. Együtt buliztunk péntek este az A38-as hajón, vele és a gyerekkori barátaimmal, majd ő elôbb lelépett és adott egy puszit! Mariann a legtisztességesebb, a legegyenesebb, legőszintébb, legpéldaértékűbb és példamutatóbb Nő, akit valaha ismertem! Kreatív műsorvezető, jó riporter, megbízható barát, csodálatos anya, brilliáns feleség, gyönyörű nő, figyelő és értő spiritiszta, bravúros Harley Quinn, igazi égi hang, fénylő lélek!"

Forrás: Reddit

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás