promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Dobáljátok rám a sz*rt!” - Tóth Andi kifakadva beszélt a szakításukról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi kendőzetlen őszinteséggel beszélt a szakításukról. Kiderült, ki szakított kivel, aztán a maga megköszönte Marics Petinek, hogy megnehezítette a dolgát.

Néhány órája elterjedt a hír, hogy Tóth Andi és Marics Peti szakítottak. Egy, a ValMar énekeséhez közelálló barát arról informálta a bulvársajtót, hogy Petinek elege lett Andi féltékenységéből, és ezért hagyta magára a közösen bérelt otthonukban.

Nem telt bele sok időbe, Tóth Andi a közösségi oldalán reagált a hírre. A Sztárban sztár zsűritagja az Insta Story-jában erősítette meg, hogy Petivel valóban a szakítás mellett döntöttek, aztán kifakadt, hiszen egyáltalán nem úgy történtek a dolgok, mint ahogy azt egykori szerelme barátja elmesélte a sajtónak.

„Igen, szakítottunk! Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan, és békességben végigcsinálni; nem rólunk van szó, hanem a műsorról ugyebár. Ez nem történt meg, sőt meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is”

Tóth Andi egyúttal megköszönte Marics Peti kotnyeles barátjának, hogy nyilvánosságra hozta a szakításukat. Az énekesnő szerint teljesen másról szólna ez az egész botrány, ha az ő barátait kérdezték volna, mindenesetre látszik rajta a videóban, hogy nagyon elege van abból, hogy egyfolytában őt állítják be a rossznak és a kártevőnek, míg Marics Petit hozták ki áldozatként.

A szakítás okairól egyelőre nem beszélt, annyit viszont tisztázott, hogy nem Peti szakított vele, hanem pont fordítva történt, majd így zárta a 24 óráig elérhető videóját:

„Dobáljunk sz*rt, dobáljátok rám a sz*rt, mert miért is ne?! Én nem szeretnék sz*rt dobálni, én is tudnék sz*rt dobálni. Dehát ez vagyok én...tűrök...kussban!”

Hogy Marics Peti mikor fog mindezekre reagálni a saját oldalán, azt nem tudni; de sokan már arra kíváncsiak, hogy ebből az egész botrányos szakításból mit lehet majd észrevenni a Sztárban sztár vasárnapi elődöntőjében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás