promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok: ezért szakított Tóth Andi és Marics Peti
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába próbálták titkolni, most kiderült az igazság Tóth Andi és Marics Peti szakításáról.

Nem tartott sokáig a szerelem Tóth Andi és Marics Peti között. Pedig úgy tűnt, hogy a Sztárban sztár két zsűritagja nagyon jól megvan egymás mellett; felhőtlen boldogságukról és egymás iránt érzett, őszinte érzéseikről tanúskodott az a tény is, hogy közös házba költöztek Budán. Ám a románc hirtelen véget ért, az emberek pedig azóta is arról találgatnak, hogy mi vezethetett a szakításhoz.

Bár egy Marics Petihez közelálló ismerős azt mondta, hogy a ValMar énekese megelégelte Andi féltékenységeit, az énekesnő nem sokkal később egy Insta-videóban tisztázta a dolgot: kijelentette, hogy ő szakított szerelmével.

„Aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljunk sz*rt, dobáljátok rám a sz*rt! Én nem szeretnék sz*rt dobálni, én is tudnék sz*rt dobálni”

- fogalmazott a maga nyers stílusában Andi, aki nehezményezte volt párjától, hogy ennyire megnehezítette neki a Sztárban sztár utolsó adásait, de a döntőben úgy beégette Petit, hogy a csemegebajuszos popsztár elsüllyedt szégyenében.

Tóth Andi rejtélyes kijelentése után nem csoda, hogy sokan arra kíváncsiak, hogy mi állhat a sztárpár szakítása mögött; a legtöbben arra gyanakodnak, hogy megcsalás vethetett véget a nagy szerelemnek - ráadásul ebbe a teóriázgatásba a TV2 is nagyban kivette a részét, akik elültették a nézőkben a gondolatot, hogy Peti szemet vetett az idei évad győztesére, Gubik Petrára.

Zenészkörökből a Blikk úgy értesült, hogy az énekesnő féltékenységei nem voltak alaptalanok, ugyanis Marics Peti volt az, aki beengedett egy harmadik felet a kapcsolatukba.

A lap ugyan nem érte el a ValMar énekesét, de Tóth Andi menedzsmentjének egyik tagja meglepő válasszal reagált a megkeresésre:

„Ezt az információt nem tudom megcáfolni...”

Néhány óra múlva az illető visszahívta a szerkesztőséget - minden bizonnyal, miután egyeztetett Tóth Andival -, és akkor már ezt közölte a sajtó munkatársaival:

„Az a hivatalos álláspontunk, hogy nem történt ilyen, de ezt ne bolygassuk”

Bár Andi próbálja elrejteni az igazságot, mostanában több olyan indézetet is megosztott a közösségi oldalán, amik arról tanúskodnak, hogy valami komoly csalódás érhette a magánéletében, ami mély fájdalmat okozott neki. Részlet a Tied az a szív című dalából, ami 3 napja került fel a csatornájára:

„Majd megadod másnak, értelek, majd ne hagyd magára, ha kérhetem. Vidd el, add neki a szívemet, elloptad, nekem úgy sincs már”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás